לא יודעת באיזה תפקיד לבחור, מה הכי מומלץ?

מלש"בית בת 18 | כתבה את השאלה ב-19/03/18 בשעה 16:20

היי,
אני מלשבית, ממש לא מזמן עברתי את יום המא"ה ואחרי כמה ימים נשלח אליי שאלון ההעדפות.
אני רוצה לעשות בצבא משהו מעניין, כיפי, עם עבודת צוות וחברה.. ובמקביל משהו שיתרום לי לאזרחות.
בין התפקידים שהוצעו לי היו התפקידים הללו:
חקר מודיעין אויר
פקמ"צית
מגן סייבר
תכניתנית
ותפקידי תקשוב(או קצונה יעודית או תפקיד אחר בחיל תקשוב).
אלה פחות או יותר התפקידים שהכי עניינו אותי.. כי מצד אחד אני *מאוד מאוד* רוצה להיות בחיל האויר!!! (אני בהתחלה כמעט הייתי סגורה על חקר מודיעין אויר עד שהתברר לי שהשירות הוא בקריה... תקנו אותי אם אני טועה). מצד שני יש לי עבר בסייבר ואני חושבת שתפקידי הסייבר גם יכולים להתאים ולתרום לי מאוד.
הייתי שמחה אם מי שמכיר ויודע יוכל לכתוב קצת על כל תפקיד ברמה של "את קמה בבוקר ועושה...." ואולי מתוך הניסיון שלכם אוכל לדעת ולהחליט מה טוב בשבילי.

איזה תפקיד עדיף?

חקר מודיעין

פקמצית

מגן סייבר

תכניתנית

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"