באלי לדבר איתה, אנחנו מחליפות מבטים כל פעם במסדרון אבל זה לא קורה!

גינגית בת 18 | כתבה את השאלה ב-16/03/18 בשעה 12:14

היי, יש ילדה שמאד מוצאת חן בעיני, היא יפה ממש ונראת עדינה כזאת ואצילית וממש באלי לדבר איתה
שמתי לב שהיא שמה לב אלי וכשאני עוברת במסדרון היא בוהה בי גמאני לפעמים בוהה בה, בעצם לא לפעמים כמעט כל פעם שאני רואה אותה אני בוהה בה אבל אף אחת מאיתנו לא עושה צעד אחד כדי לדבר עם השניה ישלי את המספר שלה היא ביקשה ממני עבודה פעם... אבל אני לא מעיזה ליצור איתה קשר כאילו היא גם קטנה ממני בשנה ומה הקשר שאני יתחיל לדבר איתה וגם כאילו עלמה, אני מפחדת לצאת מגוכחת וממש מבאס אותי שעוד מעט נגמר התיכון ולא יצא לי לדבר איתה אף פעם ישלכם עצות? איך לגשת ולדבר איתה ובכלזאת לא לצאת פיתה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"