להישאר שם במכללה בחשבונאות או להחליף מכללה?

דניאלה בת 24 | כתבה את השאלה ב-13/03/18 בשעה 12:12

הי ,
התחלתי תואר במכללה למנהל , נכשלתי בכמה מבחנים , בחרתי לעבור מסלול אך עדיין אני צריכה להשלים קורס שלא עשיתי כי הקורסים דיי חופפים בסמסטר הראשון , עשיתי מועד ב בשני מקצועות אך שוב נכשלתי בשניהם ...
עכשיו אני אמורה לעשות שני קורסים חוזרים ועוד קורס נוסף בעקבות כך שעברתי מסלול ... אני ממש לא מעוניינת ולא רוצה לחיות בתחושה שאני עושה שני קורסים חוסרים בסמסטר הראשון ולא בכלל
חשבתי לעבור למכללה אחרת... אמא שלי ממש מאוכזבת ממני וזה דיי כואב לי שכל הזמן אני רק מאכזבת אותה בקום לגרום לה לגאווה אני תמיד גרמתי לה גאווה ולכן הציפיות שלה ממני גבוהות .. לכן כואב לי להרגיש לא יציבה ומבולבלת עם אי וודאות כזו זה ממש מתסכל !! מה אני אעשה ???
מה אתם חושבים ? להישאר שם במכללה בחשבונאות או להחליף מכללה ?
ואיזו מכללה או אוניברסיטה ?

מה לעשות ?

אונ' אריאל - חשבונאות

אונו - חשבונאות

פרס - מימון

להחליט על תחום אחר לגמרי ...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"