היא התחילה להתרחק ממני בגלל האובססיביות שלי, איך לגרום לה לחזור לקשר איתי?

Her בת 19 | כתבה את השאלה ב-06/03/18 בשעה 21:53

הי אני בת 19 ואני צריכה עזרה אני מרגישה לבד , השנה עבדתי במין הפקה כזאתי שעושה מחזמר עם ריקודים וכו , אני לימדתי את הריקודים שם , שני קבוצות והמון בנות , היו בנות בגילי ומעלי , סוג שנפלתי לעבודה הזאתי , לא היה לי הכשרה מוקדמת אבל אני כן הייתי מאוד מקצועית בתחום שלי והיה לי המון ידע .
עכשיו אני אציין שבבגרותי עברתי אלימות מצד איני היא בעטה בי ועשתה עוד כל מיני דברים , מאז אני נורא ניסיתי להשתקם ולטפל בעצמי .... ובאמת אני די שכחתי מה זה להיות מותקפת ..
תוך כדי שלימדתי היה לי קשה עם בת אחת בקבוצה בת 19 שלא כיבדה אותי ולקחה אישי שאני תיקנתי אותה שוב ושוב , עכשיו אני חושבת אולי באמת הייתי קשה מידי אבל באמת התכוונתי שהיא תיהנה פשוט ממש טובה . החזרות הלכו גרוע יותר ויותר והיא הפריע למהלך ואימון , באימון אחד היא עשתה תנועה די מוגזמת ובכוונה בדיוק כשהייתי מולה והיא קפצה ממש עד שהיא הייתה סנטימטר ממני ב״בום״ אם לא הייתי נדבקת למראה היא הייתה נתקעת בי , זה היה נורא מפחיד בשביל לי היא גם הייתה בגיל שלי , בקיצור זה החזיר לי המון תמונות רעות לראש , וניסיתי להתאפק לא לבכות והמשכתי ללמד עד סוף השיעור ,
בסופו של דבר סיפרתי לבוסית שלי , אבל עכשיו אני חושבת שלקחתי את זה מידי קשה , אני נורא נפגעתי מאותה בת והיה לנו המון שיחות ביני לבין הבוסית ועוד אחת שהייתה בצוות (שיותר התחברתי אליה) היא בת 38 סיפרתי להם כל מה שהיה אבל מהצד המבט שלי נטו , ואני בכיתי המון המון כי בראש שלי היה איזה סרט חולני שהיא תקפה אותי כמו אמא שלי , בקיצור לקחתי את זה נורא קשה ולא יכלתי לתפקד חלמתי עליה בלילות
ובקיצור אמרתי שאני לא מסוגלת להמשיך ללמד כל עוד הבת הזאץי עדיין בשיעור שלי , בסופו של דבר העיפו אותה , זה היה עצוב אבל אז באותו זמן הסתכלתי רק על עצמי והכאב שלי ואני מרגישה פשוט נורא עכשיו ופדיחות מהבוסית שלי והאשה השנייה , כאילו הם בטח חושבים שהייתי נורא תינוקת וזה הורג אותי :(
עכשיו מאז אותו מקרה התחברתי נורא לאשה השנייה , והיא נורא נורא דאגה לי והייתה שם בשבילי והתנהגה אלי כמו אמא ואני סיפרתי לה דברים נורא אישיים והקשר שלי בה התחזק שזה נורא היה קשה לי כי זה היה הדבר המושלם בשבילי כל מה שהיה חסר לי זה אמא שאני אוכל לספר לה מה קורה איתי , ואני פשוט רציתי לספר לה הכל ושתקשיב לי ואני נורא פחדתי שני יעיק עליה והיא תעזוב אותי אבל היא המשיכה לאמר לי שזה בסדר ושאני אדבר איתה , בסופו של דבר חודשים עברו ובאמת ניסיתי כמה שפחות להעיק ויותר להיות חברה , אבל היא בת 38 ואני בת 19 איך אני שומרת על קשר בריא כזה. אם כל מה שהיא הייתה בשבילי זה מישהי שתקשיב לי ותתמוך בי ותלמד אותי
בקיצור עברו חודשים ונגמרה ההפקה ואנחנו לא מדברות הרבה ואני ממש מתגעגעת אליה מחכה כל הזמן למיילים ממנה ( כאילו ממש אובססיבית ) וזה מחרפן אותי ואני מנסה כמה שפחות לכתוב לה אבל זה ככ קשה לי , איך אני בונה איתה קשר נורמלי , וכשאני כותבת לה אני רק כותבת לה דברים מוזרים ואני לא רוצה להיראות לא בוגרת לידה ולפעמים כתבתי לה מה עובר עלי קצת בבית , והיא סיננה אותי וזה ממש קשה לי זה כאילו רמז שהיא רוצה ספייס? אני לא המשכתי לכתוב כי פדיחות לי וגם לא רוצה שהיא תחשוב שאני חופרת , בקיצור איך אני מתנתקת מזה , זה הורג אותי אני כל היום חושבת עליה וגם כל כמה זמן אני יכולה לשלוח לה איזה מייל או אסמס ? ודוגרי מי שקורא את זה , אני בת 19 האם אפשר לראות מכאן שאני לא בוגרת ? האם באמת כולן בגיל שלי הרבה יותר בסדר ממני , אני רוצה לדעת איך ומה אני יכולה לתקן ולשנות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"