האם לבקש סליחה אחרי שנתיים וחצי?

אנונימי בן 33 | כתב את השאלה ב-04/03/18 בשעה 12:10

טוב אני יודע שזה סיפור מוזר וטיפשי אבל זה ממש כואב לי
יש לנו במשפחה 2 קבוצות ווצאפ. קבוצה אחת מאוד פעילה וחופרת שלי, של אבא שלי, אמא שלי ואחותי והשנייה רק שלי של אמא שלי ושל אחותי.
כיוון שאבא שלי שהוא אבא מדהים ונהדר אבל תמיד חינך אותנו נגד דברים ילדותיים ולכן אני קצת ילדותי עד היום, אז בקבוצה איתו השיחות הן רציניות. בקבוצה בלעדיו שהיא בקושי פעילה, אמא שלי ואחותי שולחות דברים חמודים.

לפני חצי שעה, הסתכלתי סתם על דברים ישנים מהקבוצה, ראיתי תמונה מתוקה שאחותי שלחה שם של גבר מחזיק כלב קטן שמחבק פחית קוקה קולה. עכשיו בגלל שאני מכור גדול לקולה אז אחותי כתבה: "אאא אתה כזה חמוד", את התמונה היא שלחה באוקטובר 2015. אני, ששונא קבוצות ותמיד עונה בקבוצות באדישות פשוט עניתי "חחחח חמוד!!", לא באמת הסתכלתי.

אני במצב רוח לא משהו בימים האחרונים בגלל סיבה שאני מעדיף לא לפרט ולכן איך שראיתי את התמונה הכל כך מתוקה הזאת שעוד מוקדשת לי, פשוט פרצתי בבכי, ואני אחד שבוכה פעם בשנה בערך

האם להתנצל לפני אחותי שככה לא הפנתי תשומת לב למה שהיא שלחה? אני מסתכל על המתיקות של הכלב הזה (ואני ממש לא אוהב כלבים) ופשוט הדמעות זולגות.

מה לעשות?

האם להתנצל לפני אחותי שככה לא הפנתי תשומת לב למה שהיא שלחה?

כן, אם זה יקל עלי אז שווה

לא, היא כבר מזמן לא חושבת על זה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"