מאוהבת ביזיז שלי...לא רוצה לאבד אותו אבל גם לא להמשיך בקשר יזיזותי. מה לעשות?

אנונימית בת 18 | כתבה את השאלה ב-02/03/18 בשעה 10:41

היי אז ככה,
אני ביזיזות עם נער בגילי כבר בערך 4.5 חודשים.. לא שכבנו אבל כן היה מגע וקצת דברים מעבר. הבעיה שהוא לא רוצה חברה ולפי מה שהבנתי ממנו הוא לא מרגיש אליי יותר מידי ובכלל לא קרוב למה שאני מרגישה אליו.
היה לנו כמה הפסקות כי אני לא אוהבת את היזיזות הזאת ואני כן רוצה זוגיות, אבל נשברתי וחזרתי אליו כל פעם מחדש
הוא לא רוצה שהיזיזות הזאת תפסיק ואני לא רוצה לאבד אותו כי טוב לי איתו ואני בחיים לא הרגשתי ככה לבן אדם אבל לא טוב לי במצב של היזיזות הזה.
מה לעשות? לא מצליחה לשכוח ממנו... אני אוהבת אותו ואני מצד אחד לא רוצה להפסיק את זה כי כל פעם מחדש הוא חסר לי ואני מדברת איתו שוב אבל אני חיבת להפסיק עם זה כי זה פוגע בי. לא יודעת מה לעשות כבר... אני מפחדת לאבד אותו כי לא חושבת שארגיש ככה בזמן הקרוב שוב.

להפסיק את היזיזות?

כן

לא- טוב לך איתו למה שתפסיקי

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"