מצאתי דירה טובה חוץ מעניין עובש בקירות- שווה לעבור ולטפל בזה משם?

מתי בן 25 | כתב את השאלה ב-23/02/18 בשעה 19:21

הבנתי שזה לא בריא.. התגלה עובש בקירות בדירה שאני אמור לעבור אליה בעוד כמה חודשים בעל הבית יודע ולא עושה כלום והדייר ששם רק צובע את הקיר מדי פעם. אני הבנתי שזה דבר שכל הזמן חוזר ו 2500 שקל בחודש לדירה מסריחה אני לןא יודע אם שווה. איך מתמודדים עם עובש בקירות? אני שואל בלית ברירה כי לא מצאתי שום דירה רלוונטית מבחינת מיקום ונוחות ועוד מפרמטרים שאני מסתכל עליהם. רוב הדירות לא טובות מבחינת מיקום.צ אני גר בנתניה לא מוצא דירה כבר שנים. לא יכול עוד שניה לחיות עם ההורים. מה לעשות. אני לא מבין בדברים כמו עובד מה זה והאם שווה לעבור ולטפל בזה משם?
הדייר אמר שכשחזר מחו"ל לאחר 3 ימים גילה ריחות חזקים ומלא נעימים. זה לא בריא?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "