אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

שוקל לעבור סירוס כדי להיפטר מיצר המין. נמאס לי להיות בהמה יצרית. לגיטימי?

כלימה בן 22 | כתב את השאלה ב-21/02/18 בשעה 20:30

אני לא מבין בתהליכים האלה אבל כל חיי רק סבלתי מהחרמנות, היא לא תרמה לי כלום מלבד סבל ויגון. מעבר לכך החרמנות מבהמת את האדם, וברמות מסוימות היא מכחידה אותו עד שהוא הופך לבהמת השדה וכבהמת השדה יש מי שמדרדר עצמו אנושית עד כדי אונס (למרות שלדעתי רוב מקרי האונס נוצרים מרשע שההתחלה שלו גנטית ולא סתם כי הוא חרמן, יש המון חרמנים שלא הולכים אשכרה לאנוס גם ברמות ייאוש כאלה).

הפחדים שלי הם שממה שאני יודע הסירוס הכימי כיום פשוט כולל הזרקת הורמונים נשיים שמדכאים את היצר ומפתחים גם תופעות לוואי שאותן לא ארצה בכלל, אבל אני רק סובל מלהיות בהמה יצרית, נמאס לי מחיים כאלה.

אני חושב על זה וככל שעובר הזמן רק מתחזק הרצון לבצע את הסירוס.
לאונן לא יעזור, גם לקיים יחסי מין אני חושב שלא יעזור כי רוב האנשים שוכבים מסופקים יותר מבאוננות ואז חוזרים עוד יותר כמו בהמות ממקודם כמו אדם שאכל במסעדה ואחרי שנהנה מכל טוב מתמכר כבהמה לזה.

אובד עצות...

מה עושים?

עוברים סירוס כימי

עוברים סירוס מסורתי

לא מסרסים ומקיימים יחסי מין

כדורים רפואיים שמדכאים את היצר(פסיכיאטריים,רפואיים רגילים..)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"