הימים חולפים ואני עדיין תקוע מבחינה זוגית, לא מצליח למצוא בשום מקום. מה לעשות?

אביעד בן 23 | כתב את השאלה ב-21/02/18 בשעה 14:49

אז ככה, אני כבר קרוב לשנתיים שלמות ללא זוגיות - לא מתוך בחירה, אלא כי אני פשוט לא מוצא אף אחת, ברצינות. אני מקווה שאף אחד כאן לא יצחק עליי, וייתנו עצות טובות וכנות.

הייתי באתרי הכרויות, שם נתקלתי בהתעלמויות על שמאל ועל ימין, על "מצטערת זה לא מתאים לי בהצלחה" איזה 50 פעם, שאפילו לא זכיתי לשמוע למה לא מתאים. אולי הייתי לומד מזה משהו, אבל בחורה בדרך כלל לא מוכנה להסביר כלום.

אחר כך, כשהבנתי שבאתרי הכרויות אין לי סיכוי, הלכתי למקומות בילוי. שם, כמה צפוי, לא הצלחתי גם כן. בחורות לא מסתכלות לכיוון שלי אפילו, ופנייה ישירה אל בחורה נענית בסירוב חריף ומאכזב.

אז, מה לעשות? אני תקוע. אני מבואס, שבור וכועס. אני כבר מרגיש אבוד.

אביעד צירף תמונה לשאלתו: