יש לי חברות ממש רעות הן מנצלות אותי ואני לא יודעת מה לעשות...

אנונימית בת 13 | כתבה את השאלה ב-19/02/18 בשעה 19:22

זה די ארוך...
חברות שלי כל הזמן מתנהגות אליי רע!
הן סתם מנצלות אותי, משהו שקרה היום ילדה שהייתה חברה שלי, הביאה שוקולד לכיתה, היא הביאה לבנות שהן לא חברות שלה חתיכה ענקית של שוקולד, וגם אני צליאקית (אי סבילות לגלוטן, אסור לי גלוטן). אז היא בלי לבדוק אמרה שזה מכיל גלוטן.
ואז היה רשום שאין, והיא כזה, אה באמת קחי... ונתנה לי חתיכה של אוכל קטן לציפור,
בעוד שלבנות האחרות שלא היו חברות שלה הביאה קוביה גדולה.
סיפור עם אותה חברה, היום התיישבתי לידה והיא אמרה לי, מה את רוצה, תפסיקי לרדוף אחריי... ואני בכלל לא רודפת אחרייה מה נראה לה בכלל...
בקיצור היא קמה ואז רצתה להתיישב שוב, סירבתי (אני יודעת שזה היה ילדותי ברמות)
והיא פשוט הזיזה אותי עם הישבן שלה, ועוד ילדה שהייתה חברה טובה שלי, הצדיקה אותה. (החברה שהצדיקה גם דחפה אותי חזק באיזור הלב ובית החזה וזה לא עובר).
חברה אחרת צועקת כל הזמן, ואפילו כמעט צעקה לי באוזן וקרעה לי את עור התוף בכוונה.
חברה אחרת פשוט שקרנית נצלנית סכסכנית ורודפת אחריי כולם ובמיוחד נגררת.
כשהיא חברה שלך היא מנצלת אותך, רואה אותך לבד ועושה כאילו היא לא רואה.
וזה רק חתיכה קטנה מתוך אלפים.
יש לציין שאני רק הולכת איתן והן אפילו לא מתייחסות אליי מתי שאני שאני בוכה.
אני רק הולכת איתן והן נוקמות בי. ובוודאות לא עשיתי להן שום דבר רע, חוץ מלצעוק קצת, אבל הן חזק יותר.
דברים טובים אין לי למצוא בהן. אז אל תגידו לי תמצאי בהן דברים טובים, אין להם !
אני ממש בקטע של להתרחק מהן והכל, אני בכיתה ו לא נשאר מעט אבל זה יעבור לי ממש לאט, גם כל הכיתה יורדת עליי על זה שאני מעצבנת וקוראים לי זבוב.
המורה לא מוכנה לעשות עם זה כלום. גם לא נפלתי על המחנכת הכי טובה בעולם.
היא חושבת שכל הבעיות בי, ושאני סתם מטומטמת.

ואני אצטרך להישאר לבד אין לי מה לעשות בהפסקות, אין לי חברים בבית הספר (רק בחוגים).
אני גם מפחדת ,שבעקבות זה אני יכנס לדיכאון בגלל, ונראה לי שכבר יש לי...
אני גם מחסירה ימים בבית הספר בעקבות זה, אין לי כבר חשק...
כל עצה תתקבל באהבה !
תודה לכל מי שקרא עד לכאן אשמח שתעזרו לי...