התאהבתי בילד מהכיתה שלי, אני לא יודעת מה לעשות

נערה מבולבלת. בת 16 | כתבה את השאלה ב-20/02/18 בשעה 10:13

כמו שהבנתם מהכותרת , התאהבתי בילד מהכיתה שלי.
אני אתחיל ואספר קצת על הרקע שלי ,
לפני כארבעה שנים חוויתי בריונות מאוד קשה שבאה מצד ילד שהייתי מאוהבת בו מאוד , הוא קילל אותי ודאג להסיט המון מהילדים בשכבה נגדי.
מאז הפכתי לילדה מאוד ביישנית ומופנמת , די מלאה, חסרת בטחון וקושי בקבלת החלטות ויכולת לסמוך על עצמי.
הייתי תלמידה גרועה בלימודים , מבריזה משיעורים , לא נגשת למבחנים , לא לומדת , רבה עם המורים.
השנה שעליתי לכיתה י׳ פשוט התחלתי ללמוד.
הגעתי לממוצע 94 והפכתי לילדה החכמה בכיתה.
אז אחרי שסיימתי לספר על הרקע שלי אני אתחיל להסביר מהי שאלתי פה .

שנכנסתי לכיתה חדשה בכיתה י׳ פשוט התאהבתי בילד שם , מהרגע שראיתי אותו , משהו קרה לי.
אנחנו כבר חצי שנה בכיתה ביחד , לפעמים אנחנו מדברים בעיקר על לימודים , אין לי אומץ לדבר איתו מעבר.
אני יכולה להגיד שלפחות פעם או פעמיים ביום מינימום הוא פונה אלי , בין אם זה סתם להגיד את השם שלי או להזכיר את השם שלי בכיתה , או אם המבט שלנו מצטלב בשיעור הוא מחייך ומנסה למשוך את תשומת ליבי עוד יותר.
יש לו בטחון עצמי רב מאוד ,
ואגב הוא לא יודע על הבריונות שעברתי ,
אף אחד לא יודע אבל עדיין אני מרגישה שכולם שונאים אותי , למרות שבפועל זה לא מה שקורה.
בקיצור , אני מבולבלת ממנו , יום אחד אני חולמת רק עליו ורוצה להיות רק איתו ויום אחר אני בקושי חושבת עליו , אני יודעת שלא נדלקתי עליו כי אני אוהבת את התכונות אופי שלו.
כל האנשים שאני מספרת להם מבחוץ מה טיב היחסים בינינו הם אומרים ישר שהוא בקטע שלי.
לפני כשבוע ילדה שממש נהנת להתגרות בי בטענה שזה בצחוק אמרה לו מולי , ואי איך אתה ועומר (אני) מתאימים , והוא אמר לה סתמי סתמי והסתכל למטה.
הלב שלי נשבר מזה , איך אני אמורה לדעת אם הוא בקטע? אני כלכך מתביישת ממנו.
ומרגישה שלא מגיעה לי אהבה , ואף אחד לא יהיה בקטע שלי בגלל העבר שלי.