ההורים שלי מתייחסים אלי כלא מוצלחת, אני הנכדה היחידה ללא זוגיות. למה אני כזאת?

נוי בת 22 | כתבה את השאלה ב-15/02/18 בשעה 22:17

מה הורים רוצים לראות בילד/ה שלהם? ובצדק... שהם נשואים ובנו את הקן המשפחתי שלהם או לפחות לקראת.. שהם מלומדים ויש להם קריירה טובה. כשזה לא קורה אז מתחילות הדאגות .
להורים שלי יש בסיס דיי טוב להשוות אותי
למשל לבני ובנות דודים שלי משני הצדדים
מבחינת זוגיות:
לכולם יש זוגיות כך שחלקם כבר נשואים ובנו משפחה וחלקם לקראת ובזוגיות ארוכה. למעשה בשני הצדדים
של אמאבא אני הנכדה היחידה ללא זוגיות. והאמת בקטע הזה תמיד הייתי היחידה ללא זוגיות. אני עוד חודשיים אהיה בת 23 ואמא שלי כבר לחוצה. אתמול היא אמרה לי אם השנה לא תביאי חבר אז איחרת תרכבת. אמרתי לה למה אני אפילו לא בת 23 רק עוד חודשיים? אז היא אמרה מגיל 23 בחורה כבר נהיית לא צעירה ולא ככ יפה ולא הכי מושכת ומעבר לכך בחורה יכולה ילדים עד גיל 26 מגיל 26 כבר נהיה קשה אז עד שתכירי מישהו ועד שתצאו ועד שתתחתנו...
לא שלפני זה היא לא חברה לי שהיא כבר רוצה נכד.. עכשיו היא החליטה להפחיד אותי...
אולי זה נכון ואולי לא.. ואם זה נכון אז עצוב שבחורה נשארת יפה עד גיל 23.. כאילו מה החל מעוד חודשים תהיה לי שנה של חסד שנה אחרונה של יופי?
בלי שום קשר הסברתי לה שגם אם היה לי מישהו היא לא הייתה מקבלת נכד לפני גיל 26. השאיפה שלי להביא ילד ראשון בגיל 26 אחרי שעוד קצת אני יטעם מהחיים מה זה גיל רע? אישה לא נכנסת להריון בגיל 26? מתחתנים בשביל להביא ילדים וגם אם היה לי מישו אני עדיין לא רואה את עצמי בגיל 23 עם תינוק..
אני בגישה שצריך קצת לבנות את עצמך לפני... כמובן לא לחכות לגיל 30.. אבל איפשהו לקראת אמצע סוף שנות ה-20
אבל אני מדברת כאילו מישהו מחכה לי עם טבעת בינתיים עוד חודשיים אני בת 23 ואף פעם לא היה לי חבר.. לאחרונה כבר חשבתי ללכת לשידוכים אולי משם ימצא חתן..
האמת אני כן רוצה חבר אבל לא להתחתן עכשיו אלא מישהו לזוגיות רצינית ולחתונה בעתיד.. אבל בסדר אולי כבר התרגלתי לישון באלכסון.. אף פעם לא הייתי בשיחה עם גבר..
אולי אני ככ מכוערת שאפילו גברים מכוערים לא רוצים אותי...
ואני משקיעה מאוד בטיפוח אבל כשאת מכוערת את מכוערת לא משנה כמה אודם תשימי את מכוערת נקודה! אף אחד לא אמר לי... אני פשוט חושבת על עצמי שאני מכוערת...
לגבי לימודים וקריירה- אותו מצב. לאמא יש אחיינית ברפאל לומדת תעשיה וניהול. אחיינית בחמן קצינה לומדת הנדסת בניין. אחיין קצין מהנדס מכונות
עוד אחיין עתודאי מהנדס חשמל בטכניון. ויש לה אותי סתומה מפגרת אהבלה שעשתה 5 פעמים פסיכומטרי ועוד לא הגיעה ל - 500 אבל בסדר לפחות אני אהבלה מפגרת שמשקיעה... זה גם טוב.
גם לאבא יש אחיינית בקבע רלשית של מישהו בכיר ועוד אחד חיילת בדיקות תוכנה. ועוד אחיין קצין.
ויש לו אותי הבת שלו סתומה מפגרת אהבלה.

*** כמו שאתם מבינים אני מכוערת ואני סתומה ואני לא כמו בני ובנות דודות שלי שהם חתיכים וחתיכות והם מתקדמים בחיים ואני תקועה. וזה גורם להורים שלי קינאה שאחיינים ואחיניות שלהם בזוגיות ומצליחים בחיים והבת שלהם רווקה הלא מלומדת בלי עתיד. תכלס גם אני הייתי מתוסכלת במקומם...
זה באסה לחשוב למה דוקא לי יצא יצור כזה? אין לי בעיה שהם מקנאים אבל למה לקרוא לי מכוערת? סתומה? לא מוצלחת? להשוות אותי . סבבה אני יודעת שאני מכוערת ולכן אף פעם לא היה לי חבר ואני יודעת שאני סתומה ולכן הייתי פקידה בצבא ועכשיו אנע בשרות לקוחות ועושה מלא פעמים פסיכומטרי לשווא.. אבל לפחות אני מנסה.
רק שלשום אבא שלי קרה לי את סתומה מפגרת את יצורה למה קיבלתי אחת כמוך..
אולי פשוט אני לא יתייחס לא אשמתי שנולדתי מכוערת וטיפשה.. וכל הבני טבנות דודים שלי בזוגיות ומצליחים בחיים ורק אני לא מה לעשות צריך מישהו שהגורל שלו לא משו והוא יהיה כבש שחורה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"