למה גברים תפוסים מפלרטטים מחוץ לזוגיות?

אנונימית בת 23 | כתבה את השאלה ב-13/02/18 בשעה 19:06

היי לכולם,
אז השאלה שלי מופנית בעיקר לגברים הנשואים כי שמתי לב לתופעה שחוזרת על עצמה.
גברים ששולחים סימנים, מפלרטטים, יוצרים שיחות/מצבים בשביל להתקרב אבל אף פעם לא באמת עושים שום צעד משמעותי ורשמי.
למה? כי הם בכלל נשואים.

לא הבנתי מה יוצא להם מזה, כאילו למה לעשות את זה? זה מחוסר תשומת לב בבית או שזה פשוט נעים לאגו?

מעניין אותי לדעת האם יצא לכם להתאהב/להידלק על מישהי מחוץ לנישואים/זוגיות שלכם או לפחות לשמוע מה אתם חושבים על הנושא.
האם בן אדם שבאמת נשוי באושר ומאוהב באשתו יכול להידלק על מישהי אחרת או שזה קורה כשכבר נכנסים לשגרה ונהיה הרגל?

כל זאת בהנחה שהגבר הוא לא סטוציונר אלא בן אדם של זוגיות.
אשמח אם תוכלו לענות בעיקר על השאלה האחרונה ואשמח עוד יותר אם תוכלו להרחיב בנושא.

גבר שמאוהב בבת זוגתו יכול להידלק על מישהי אחרת?

לא, גבר שמאוהב באשתו לא מעוניין ברחרות

אם הוא נדלק על אחרת כנראה שמשהו חסר לו בזוגיות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"