אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

יש לי את הילדה הכי יפה בעולם! איך לשכנע את בעלי להעלות תמונות שלה?

פאשניסטה בת 27 | כתבה את השאלה ב-08/02/18 בשעה 22:20

היוש
אז אני אורטל, אני אמא לנסיכה מהממת ומתוקה בת 3, והיא פשוט היצור הכי יפה שאי פעם הלך על פני העולם הזה. מאז שהיא נולדה אני בעיקר מתפעלת כמה שהיא יפה, לא בקטע שטחי, היא פשוט יפה בצורה מרתקת. יש לה עיניים ענקיות סקרניות והחיוך הכי מתוק בעולם.
אחת האהבות שלי היא כמובן אופנה ואפילו בהריון הייתי מעלה לאינסטגרם תמונות עם הצעות לבוש וכאלה.
לפני כמה ימים דיברתי עם חברה שמעצבת בגדי ילדים ויש לה חנות והיא רוצה לצלם את הבת שלי לאתר שלה. כמובן ששמחתי מאוד לחלוק את היופי הזה עם שאר העולם ובעלי כמעט חטף חום. הוא אמר שהוא לא מוכן שהתמונה שלה תהיה ברשת ושאי אפשר לדעת למי זה יגיע ומי יסתכל. לדעתי הוא סתם היסטרי אבל אני לא יודעת איך לשכנע אותו. הוא אמר שבשום אופן הוא לא מוכן.
בבקשה תעזרו לי, לדעתי הילדה תהיה בר רפאלי הבאה של ישראל!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"