היא לא רוצה שאני יצא למועדון מסויים למרות שאני מפרגן לה. מה לעשות?

בדוי בן 20 | כתב את השאלה ב-27/01/18 בשעה 12:29

אני וחברה שלי שנה וחצי ביחד ואנחנו נמצאים בקשר מעולה.
אבל יש לי בעיה שאני לא מצליח להתמודד איתה.
הבעיה היא שהיא לא רוצה שאני יצא למועדון מסויים. בגדול לא אכפת לי לא לצאת לשם (למרות שאני אוהב לרקוד לצאת ולבלות) אבל החברים הטובים שלי יוצאים לאותו מועדון ספציפי (יש לציין שאני לוחם ומגיע פעם בשבועיים פלוס לבית).
המציאות היא שחברה שלי פשוט לא רוצה שאני ילך למקום הזה ללא סיבה מיוחדת, והיא אוהבת לצאת עם חברות אבל פעם ב.. ואני תמיד מפרגן לה ואומר לה שתצא ותהנה כי מגיע לה ואני סומך עליה. אבל בגלל שאני בא בפעם ב.. אז זה ניראה לה שאני יוצא כל הזמן לשם. היא לא באותו הראש כמו שלי זה אומר שהיא לא רואה את המצב שאני נמצא. שאני רואה את חברים הטובים פעם בחודש.
וגם למה שיהיה אסור לי לצאת אני לא כלב שצריך לקשור אותו , ופשוט לא אכפת לה וזה כלכך כואב לי.
זה כבר תקופה שזה ככה ואני מתחיל לאבד את החברים שלי זה בא לפעמיים בזה שהם עוקצים אותי או שרואים אותי כסמרטוט של חברה שלי.
הבעיה היא שהיא לא מבינה את הצורך שלי לצאת עם חברים והיא לא מתחשבת ולא מפרגנת. בגדול יוצא שהיא יוצאת מתי שמתחשק לה ואני יוצא מתי שהיא מאשרת לי (שזה אף פעם) וכל פעם שחברים שלי יוצאים אני אוכל את הלב ולא יודע מה לעשות או לוותר על חברים שלי ולוותר על ריב או לריב איתה או לצאת עם חברים קצת. וקרה פעם אחת שאמרתי שחאלס אני יוצא ויצאתי בלי לשאול אותה והיא פשוט עשתה אותי חולה עם הריב הזה שווירתי והרמתי ידיים.
אני גם בחור די רגיש ואני מפחד לפגוע בה ובגלל זה אני מקשיב לה ולא הולך נגדה .
דברתי איתה המון על זה רבתי איתה המון על זה והיא לא מוכנה להקשיב . זה ניראה שפשוט לא אכפת לה והיא לא סומכת עליי בשיט או שאני לא יודע למה היא עושה לי את זה . זה מוריד לי ממנה המון זה מדליק לי המון נורות אדומות ואני לא רוצה לאבד אותה כי היא כל העולם שלי .
אני מבין שהיא אולי באה ממקור שהיא אוהבת אותי ורוצה אותי רק לעצמה אבל זה פוגע בי ברמות קשות ואני כל היום טרוד בזה.
ואין לי עם מי לדבר בזה כי היא לא תשתנה בשבילי
אז עם כל החפירה הזאת יש משהו שיודע מה אני צריך לעשות? אני ממש צריך את עזרתכם וצריך עצות מה לעשות ואיך מבלי לפגוע בה (חשוב לאמר שהיא כך העולם שלי ואני לא רוצה להפרד ממנה)
תודה מראש לכל העוזרים.