לא מצליחים לקיים יחסי מין, מה אפשר לעשות כדי שזה יעבוד?

הודיה בת 21 | כתבה את השאלה ב-22/01/18 בשעה 11:39

חבר שלי ואני פשוט לא מצליחים לעשות סקס.
במין אוראלי אנחנו אלופים אבל שזה מגיע לחדירה זה פשוט לא עובד. היו לי מערכות יחסים קודמות שזה הלך חלק אבל איתו- אולי בגלל שהאיבר מין שלו קטן הוא בורח החוצה. ניסינו הרבה תנוחות ולהחזיק אותו בפנים והוא פשוט יוצא. מה עושים?
הוא ממש מבואס מזה וזה מוריד לו את הביטחון העצמי ברמות. שהוא אפילו מסרב לנסות..
כמובן שאני לא מראה לו שאני מתבאסת או מדברת על זה אלא ישר עושה לו ביד או יורדת לו.
יש שיטות או דברים שאפשר לנסות?
לדעתי האיבר שלו מגיע ל10 סמ בשיא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"