לא אוהבת את אמא שלי, מה לעשות?

מתבגרת בת 14 | כתבה את השאלה ב-23/01/18 בשעה 12:09

אז לפי הכותרת אתם יכולים להבין שאני לא ממש אוהבת את אמא שלי, או יותר בקטע של של מתחברת רגשית... אמא שלי נותנת לי את כל מה שהיא יכולה ואני יודעת ומעריכה את זה אבל היא בחיים לא דיברה איתי ועשתה איתי שיחות על מה מפריע לי בחיים ובמה אני צריכה עזרה, לאמא שלי בעצם אין מושג מי אני ומה אני והיא בכלל לא מכירה אותי.
אמא שלי עושה אפליות ביני לבין אחי שאני חושבת שזה גם מה שגורם לריחוק שלי ממנה, היא תמיד איתו ומשבחת אותו ועוזרת לו בהכל אבל בהכל וכשאני אומרת לה שיש לי לדוגמא מבחן היא לא אומרת לי שהיא תנסה לעזור לי אלא היא אומרת שאני יכולה להסתדר יפה ושאני ילדה גדולה.
אני כותבת פה את מה שאני מרגישה כי אין לי למי לספר את הכל, עד לא מזמן הייתי מספרת לחברה שלי את כל מה שעובר עליי עד שהיא בטעות פלטה שאני מדברת על עצמי יותר מידי (אם היא רק הייתה יודעת שהיא היחידה שאני יכולה לספר לה דברים זה היה משנה הרבה).
אני לא רוצה בעתיד להצטער על המערכת יחסים שלי עם אמא שלי אך אני גם לא רואה את עצמי מדברת איתה על כל מיני נושאים ומשתפת אותה...
מה לעשות??

מה לעשות?

להתנהג כרגיל ולא לשתף אף אחד

לדבר עם מישהו מבוגר

לנסות לשפר את המערכת יחסים עם אמא שלי