יצאתי מקשר ארוך, איפה אני יכול למצוא מישהי לקשר רציני ולא לסטוץ?

ראם בן 24 | כתב את השאלה ב-19/01/18 בשעה 10:22

היי
אני בן 24, הייתי בקשר ארוך רוב חיי כחייל וכסטודנט
עכשיו סיימתי את התואר ואת הצבא אני עובד בהייטק ( רוב גברי לצער כולנו )
ולפני חודש הקשר שהיה נגמר

רוב ההזדמנויות הקלות להכיר אנשים במסגרות חלפו ובגלל שהייתי בקשר באותו זמן זה לא עניין אותי כל כך

עכשיו בנסיון למצוא קשר חדש נרשמתי לכמה שרותי הקירות אונליין ( tinder , OkCupid , ללא הצלחה , 0 matching)

אני לא מתבייש לומר שאני נראה טוב ובטוח עונה על קירטריונים של הרבה נשים

אבל כרגע חוץ משירותי הכרויות אונליין שלא עובדים אני קצת אבוד

האם יש לכם/ן טיפים איך אפשר להכיר אנשים לכל אלה מאיתנו שפחות בקטע של סטוצים מברים ?