דתייה ומבולבלת. צבא או שירות? פליז תעזרו בתגובות!

מבולבלת בת 18 | כתבה את השאלה ב-17/01/18 בשעה 18:29

היי.
אני בת 18 לומדת בכיתה י"ב.
מנהלת אורח חיים דתי (סגנון בני עקיבא) ולומדת באולפנה והולכת עם חצאית ביום יום.
אני צריכה להחליט בזמן הקרוב מאוד מה אני רוצה, שירות או צבא.
מצב אחד בצבא אני אחווה דברים של פעם בחיים, אפגוש בני נוער בגיל שלי שונים ממני, אומרים שהצבא מבגר ואת לומדת לקבל אחריות.. אראה דברים אחרים- ויש לציין שהנתונים שלי בינוניים ממש ככה שאם אתגייס זה למשקית או מורה חיילת. אין לי בעיה ללכת עם מכנסיים בתפקיד וגם בקשר עם בנים אני דיי סבבה אבל רוצה לשמור על עצמי בגדול עד החתונה ודברים כאלה..
מצד שני, בשירות, גם שם אעסוק בתפקיד הדרכה (כמו שרציתי בצבא), רק שזה יהיה במסגרת הרבה יותר משוחררת והכי חשוב- יהיה לי בשירות לי פחות מאתגר לשמור על הדת וגם ככה אני קצת מבולבלת.
וגם נראה לי שמסתכלים בעין יותר מוערכת על כאלו שעשו צבא באזרחי בהמשך, תקנו אותי אם אני טועה.
מה אתם ממליצים לי?
וגם אם צבא- תפרטו בסיס סגור/ פתוח וכו..
אשמח לתגובות יותר מהסקר...

צבא או שירות לאומי?

צבא

שירות לאומי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"