נשואה ומפנטזת על גברים אחרים, מה לעשות?

דנה בת 33 | כתבה את השאלה ב-17/01/18 בשעה 14:14

שמי דנה (בדוי). אני נשואה באושר בשבע השנים האחרונות. יש לנו שני בנים מקסימים שאני אוהבת מאוד. בעלי הוא בן הזוג המושלם, מכל הבחינות. זכיתי. אני יודעת את זה ואין לי ספק בכלל. ובכל זאת, אני מרגישה שכל הזמן אני 'מחפשת' משהו אחר. אני כל הזמן במחשבות על גברים אחרים, בעיקר גברים מהעבודה. בזמן הסקס אני מדמיינת שזה גבר אחר. כל הזמן הראש שלי עסוק במישהו אחר. בינתיים הכל במחשבות אבל זה מפחיד אותי.
אני גם חייבת להודות שאני מפלרטטת עם מישהו מהעבודה שלי שעליו אני מפנטזת. אני מרגישה שזה על הקצה ואני ממש שנייה לפניי טעות גדולה. אשמח לעצה. האם משהו לא בסדר אצלי?".