החברה הכי טובה שלי לקחה לי את החבר! ואני עדיין מדברת עם שניהם... מה עושים?

אליאור בת 16 | כתבה את השאלה ב-16/01/18 בשעה 21:10

בהתחלה הכרנו בבית ספר וזה.. ואז היא יצאה עם החבר הכי טוב שלו ואני יצאתי איתם וזה.. והיא סוג של חיברה עוד יותר בינינו הוא אמר לי שהוא אוהב אותי והיינו ביחד והכול. אחרי כמה זמן הוא בא עליי ואמר לי שזה לא ילך שאני יבין לבד.. אחרי יומיים החבר של החברה שלי נפרד ממנה והיא הייתה ממש פגועה אז החבר שלי היה איתה וזה. והוא אמר לה שהוא שיחק בי ושזה לא נכון. אבל זה לא נכון כי מרגישים אם אוהבים או משקרים וגם הוא סיפר לי דברים שממש אף אחד לא יודע... אחרי כמה זמן שהם נפגשו כוללל יום והיא אמרה לי שהם נפגשים כי הוא מנחם אותה וזה.. היא אומרת לי שהם יתנשקו. היא שיקרה ואמרה שזה בשביל לנקום באקס שלה ואחרי שחפרתי לה ואמרתי לה שאני לא מדברת איתה עם היא ממשיכה איתו היא אמרה לי שהיא התאהבה בו! ועד אכשיו הם חברים!! אמרתי לה שאני לא ידבר איתה עד שתפרד אבל היא לא עושה את זה ואנחנו ממשיכות לדבר. ואני עושה שלא אכפת לי אבל אני באמת אוהבת אותו.. והוא לא יוצא לי מהראש. מה לעשות?? ולא דיברתי איתו על זה שהוא עבד עליי ואנחנו סוג של מדברים...