מציעים לי קבע בשביל 9500 נטו בחודש, לימודים ומענק - לחתום?

גיא בן 24 | כתב את השאלה ב-15/01/18 בשעה 13:19

אהלן!
אני מתלבט כבר זמן רב האם לחתום קבע או לא...
אני חייל בחיל הים, לפני שחרור, והציעו לי לחתום קבע לשנתיים וחצי.
בשנתיים וחצי האלה אני אמור להפליג הרבה, משמע להיות 3 ימים בממוצע בשבוע בים, ובשאר הימים לעבוד רגיל מ8 עד 5 בערב.
כמו כן אני אמור להיות תמיד זמין להקפצות, ולהשתתף בתורנויות כולל סגירת שבת פעם בשלושה חודשים בערך.
אני עומד להתחתן, ככה שההפלגות די יפריעו לקשר.
בתמורה לשנתיים וחצי האלה, שבהם אני אמור לקבל 9500 נטו לחודש, אני מקבל 50,000 מענק ושנתיים לימודים בשכר על חשבון צה"ל (לימודים בחינם+ משכורת 6000 בזמן הלימודים)
אני לא אוהב להפליג. זה די מתיש.
אני מעוניין ללמוד תואר ראשון במדעי המחשב. האמת שכבר התחלתי באוניברסיטה הפתוחה והולך לי לא רע. מה לדעתכם עדיף? לצאת עכשיו וללמוד לבד, אמנם יהיה קצת קשה ללמוד ולעבוד אבל בסוף אני אעבוד במה שאני אוהב ושגם מכניס לא רע, או לחתום ולקבל את ההטבות, אבל להפסיד שנות ניסיון בתור מתכנת ולהתבאס בעבודה שלי?

לחתום?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"