מתאהבת כל יומיים במישהו אחר ולפעמים בכמה ילדים בו זמנית! מה לעשות?

ילדה בעייתית בת 14 | כתבה את השאלה ב-11/01/18 בשעה 15:36

אני מתאהבת בכל בן בערך שעובר,ואז אני חושבת עליו חולמת על שנינו ביחד,מציירת לי עולם מושלם ואז בן אחר שגם חשבתי עליו כבר או שהייתי מאוהבת בו ,מתחיל לדבר איתי,שואל אותי משהו,מביע חיבה,צוחק איתי ואז אני חושבת עליו , וככה זה לא נגמר אף פעם!!את רובם אני לא מכירה באופן אישי אז אם הם מדברים איתי,או צוחקים איתי
אני חושבת עליו ואם אני מסתכלת על מישהו שאני מאוהבת/הייתי מאוהבת בו ותופסת אותו מסתכל עליי ואנחנו מסתכלים אחד לשני בעיניים ולפעמים מחייכים אני מתחילה לחשוב עליו,ויש גם את הבנים בכיתה שלי שגם על חלקם חשבתי ואז יום אחד מישהו מהם מתחיל לדבר איתי,ולצחוק אותי ולדעתי טיפה לפלרטט איתי אני מתחילה לחשוב שהוא מאוהב בי וחושבת עליו ואז בא בן אחר וככה וזה שוב פעם ושוב פעם,וכלום אבל כלוםם לא יוצא מזה,ואני תמיד מתבאסת בסוף,ובא מישהו אחד ואני מתחרפנתתתתתת!!לא יודעת את מי אני אוהבת,אם אני אוהבת,וחוץ מזה אף פעם לא היה לי חבר,למרות שדי הרבה רצו אותי..(לכולם אמרתי לא) אבל באמת שעכשיו מבחינתי אם רק מישהו יאהב אותי ואני אותו זה יהיה מושלם!! אבל מצד שני אני פוחדת שאני אתאהב בעוד מישהו ואז זה יהיה ממש רע!!ומצד שלישי אני כבר נואשת שמישהו יאהב אותי!!

עד כמה המצב שלי אבוד????