אני ובן דוד שלי התחלנו בתור סטוץ, אבל התאהבנו ועכשיו קשה לנו להפסיק. מה לעשות?

... בת 21 | כתבה את השאלה ב-10/01/18 בשעה 17:00

אני בת 21 עוד מעט, בן דוד שלי בן 28.
בן דוד שלי ואחים שלי בקשר ממש טוב ויוצא שהוא אצלנו הרבה בבית.
תמיד הסתכלתי עליו בתור גבר ממש מושך, אבל לא מעבר כי הוא בן דוד שלי אחרי הכל.
הוא הגיע אלינו יום אחד לבית, התחלנו לדבר, ממש התחברנו(אף פעם לא היינו ממש בקשר) ומאז נהיה בינינו מתח מיני.
מאז הוא לא יצא לי מהראש. זה הגיע למצב שאני חושבת עליו כל היום כמו ילדה מאוהבת וזה הרגיש לי כל כך רע ואסור.
לא יצא לי לראות אותו שבוע והרגשתי שאני חייבת לראות אותו, אז התקשרתי אליו ושאלתי אותו אם הוא יכול לתת לי טרמפ לאנשהו והוא הסכים. דיברנו המון ומפה לשם התנשקנו. הוא עצר את זה אחרי מעט זמן ואמר שהוא מצטער ושעדיף שלא. לא דיברנו והתעלמנו אחד מהשני במשך שבועיים בערך, ואחר כך הוא ביקש ממני להגיע אליו לדירה. הגעתי ואחרי זמן קצר שכבנו. שנינו הרגשנו רע אחרי זה בגלל שזה כל כך אסור ולא יתקבל במשפחה שלנו. החלטנו שנשכח מזה, אבל קשה לנו ממש. הוא אומר שהוא לא מסוגל להפסיק לחשוב עליי וככה גם אני. אני באמת מרגישה שהתאהבנו ושזאת לא סתם חרמנות. כל פעם מחדש קורה בנינו משהו ואז אנחנו מתחרטים, זה ככה כבר חודשיים ומשהו וזה כל כך מעצבן. מצד אחד, ממש קשה לנו לסיים את זה. אנחנו לא יכולים אפילו שנייה בלי לדבר ומקנאים בטירוף אחד לשני. ומצד שני, אנחנו משפחה, זה אסור ולא נראה לי שזה יתקבל טוב בכלל. מה אנחנו אמורים לעשות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"