אני דו מיני והיתה לי בעיית זקפה בפעם האחרונה שהייתי עם בחורה, למה זה קורה לי?

תומפורד בן 20 | כתב את השאלה ב-11/01/18 בשעה 10:21

היי,
אז אני דו מיני ואני בן 20, לא התנסיתי עם גברים כמעט ובכלל, אבל רוב הפנטזיות שלי הם על גברים, כשהייתי צעיר יותר זה התחיל מפנטזיות על בחורות אבל בגלל שגברים משכו אותי יותר אז הפנטזיות שלי יותר על הצד הזה.

אני כן נמשך לבחורות ומוצא בהם עניין, ומבחינת קשר רומנטי אני מעדיף בחורות בכלל, בתקופה האחרונה אני נתקל במצבים שלא עומד לי לפני החדירה ואני לא יודע מה לעשות, זה אולי כבר ארבע פעמים שזה לא קורה לי ואני כן נמצא תחת לחץ לפעמים אולי בגלל כל עניין הדו מיניות והפחד שיוצר מצב של נבואה שמגשימה עצמה. בנוסף אתמול הייתי עם בחורה ברכב והכל הלך חלק כד שהיא קצת משכה את הזמן והוא נרדם לי ולא הצלחתי להעמיד אותו ממגע אבל בסופו של דבר הגעתי לשפיכה מזה שהיא ירדה לי ואוננתי.

אני יודע שאני מפרט יותר מידי אבל המצב שלי דיי מסובך וזה מתסכל אותי נורא, אני חייל ועובד כל הזמן ואין לי זמן אפילו להתעסק בעצמי ואני לא יודע למה זה קורה לי ולמי אוכל לפנות כי אני בצבא ואם אצטרך גם לשלם הרבה לסקסופון או אורולוג זה יהיה לי בעיה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"