אנשים שעובדים במלונות באילת ומקבלים מגורי עובדים, מקבלים גם אוכל על חשבון המלון?

א בת 19 | כתבה את השאלה ב-06/01/18 בשעה 18:25

היי אנשים, אני בת 19 ובקיץ אני וחבר שלי רוצים לנסוע לעבוד באילת ולגור שם במגורי עובדים, כנראה במלון מרשת מלונות פתאל.
לפני 4 שנים הייתי בחופשה במלון קלאב הוטל באילת וידיד שלי עבד שם וגר במגורי עובדים מול המלון, המגורי עובדים שלהם היו במלון מזורגג מול הקלאב הוטל שפעם נשרף אז קלאב הוטל קנו אותו בשביל מגורי העובדים, הוא חי ביחד עם עוד שותף שעבד במלון בחדר של בית מלון, בלי מטבח, אם נצטרך לבזבז בכל יום כסף על לאכול במסעדות כל מה שנרוויח באותו יום ילך רק על הארוחה במסעדה.
פתאל זה מלון יקר יותר מקלאב הוטל, יכול להיות שהם מביאים גם אוכל לעובדים?

נקבל גם אוכל על חשבון המלון?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"