איך מצהירים על טבעונות בצהל? לא רוצה לקבל כומתה ונעליים מהחיל

בדויה בת 18 | כתבה את השאלה ב-03/01/18 בשעה 21:48

היי אני טבעונית לפני גיוס ואני מעוניינת להצהיר על טבעונות בצבא על מנת לקבל כומתה ונעליים לא מהחי.
לפי כל התשובות שקיבלתי על איך להצהיר טבעונות בצהל אני אמורה להגיש איזשהו טופס עוד לפני יום הגיוס שלי, אך אין באתר של מיטב שום טופס בנושא הזה וכששאלתי את המוקד הם הפנו אותי בחזרה לאתר בחיפוש אחרי אותו הטופס הנעלם.. מישהו יודע כיצד אני אמורה להצהיר על טבעונות? אשמח לעזרה כיוון שיום הגיוס שלי מתקרב ואני נורא חוששת שאצטרך להסתבך עם פריטים מהחי.. תודה מראש!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"