קורה לי הרבה שגברים פשוט נעלמים, מה לא בסדר בי? אני משעממת אותם?

אסתי בת 25 | כתבה את השאלה ב-01/01/18 בשעה 13:46

אז ככה פעם ראשונה שאני רושמת פה ... אשמח לעצה שלכם וחוות דעת .
אני סטודנטית לומדת באוניברסיטה , נראית טוב , העבר שלי לא הכי טהור שכבתי עם גברים , נהנתי , מסיבות , שתייה . הייתי במערכות יחסים שנגמרו פשוט .
המערכת יחסים האחרונה היתה לפני שנה ומאז אני פשוט בדיכאון לא מוצאת את עצמי, זה משפיע עלי ביום יום., בלימודים בעבודה .
הכרתי מישהו ממש מקסים באוניברסיטה הוא היה נראה בעניין שלחתי לו הודעה בקשר ללימודים ומשם זרם ( אני מאוד חסרת ביטחון ) דברנו על זה שניפגש שמצא לדייט , מה נאכל וכל מיני דברים . ופתאום הוא פשוט נעלם . ( לא התנשקנו ולא כלום ) ובזמן האחרון זה קורה לי הרבה שגברים נעלמים מה הקטע ??? אני מנסה להבין מה לא בסדר אצלי .. אולי אני נחמדה מידי וזה משעמם אותם??? זה ממש מדכא אותי אפילו שלא היה לי איתו כלום עדיין מה הוא מצפה שאני ארדןף אחריו?? או שהוא פשוט לא מעוניין ?? על מה צריך לדבר עם גברים כדי לא לשעמם אותם ??? באמת שאני כבר לא יודעת מה לעשות .....
תודה מראש