אני לא יודעת אם זה נחשב אונס או לא אבל אני ממש צריכה עזרה. לנסות לתקן?

אנונימית בת 17 | כתבה את השאלה ב-27/12/17 בשעה 21:01

חבר שלי היה מבקש ממני סקס כל הזמן בכל צורותיו. יש דברים שלא רציתי לעשות והוא לוחץ עלי לנסות כמו גרון עמוק ואנאלי. הוא היה מבקש ממני כל הזמן מציצות ושאעשה לו ביד וסקס (חדירה) ובהתחלה רציתי גם בתדירות גבוהה יחסית אז זה היה בסדר. אחרי שהזמן עבר ההתלהבות הראשונית ירדה ורציתי פחות סקס אבל הוא רצה באותה תדירות כמו מקודם. הייתי אומרת לו לא ואחרי שהייתי אומרת לו לא הוא היה עושה לי ברוגז וכועס עלי ואומר שאני לא בסדר שאני לא נותנת לו כמו פעם ושזה מתסכל אותו. אחרי שהוא חזר על זה הרבה פעמים חשבתי שהוא כנראה צודק, הרי אני חברה שלו אני אמורה לספק אותו מינית אחרת מה ההבדל בין ידידה לחברה? אז אחרי שהוא היה מבקש כמה פעמים הייתי מסכימה בסופו של דבר כי לא רציתי לאכזב אותו ונתתי לו לעשות מה שהוא רוצה. אם זה היה סקס הייתי שוכבת על הגב כשהוא מעלי ונותנת לו לעשות מה שבא לו או בדוגי כי אז לא הייתי רואה מה קורה ויכולה לנתק את עצמי מהמצב. זה היה עוד החלק היותר טוב כי הוא היה רוצה מציצות כל הזמן. אף פעם לא אהבתי לתת מציצות והוא ידע את זה כי אמרתי לו את זה, זה גורם לי להרגיש מושפלת וחסרת אונים. הוא כל הזמן היה מבקש מציצות והייתי אומרת לו שאני לא רוצה והוא היה לוחץ עלי אפילו יותר מהסקס. בסופו של דבר לא יכולתי להסכים יותר כי הייתי באה לבכות ולא רציתי אז הייתי מוצאת תירוץ לצאת מהחדר ולהיות עם אנשים בחוץ. בסוף עזרתי אומץ וסיפרתי לו איך אני מרגישה ולמה אני לא רוצה והוא אמר לי שאני לא בסדר והייתי צריכה לספר לו קודם ושעכשיו הוא מרגיש כמו אנס והוא מרגיש חרא עם עצמו ושלא הייתי צריכה להסכים. אמרתי לו שהוא לחץ עלי נפשית ואני הרגשתי שאני לא בסדר שלא נתתי לו בגלל מה שאמר לי אחרי כל פעם שסירבתי והיה לנו ריב ממש גדול על זה. בסוף הגענו להסכם שאומר שהוא יבקש פחות ולא ילחץ כשאגיד לו לא ושאני אגיד כשאני רוצה סקס ואציע (לא הייתי מציעה כי לא רציתי אף פעם והוא הציע כל הזמן ככה שגם כשכן הייתי רוצה לא הייתי צריכה להציע כי הוא היה מציע קודם). עד שהוא לא אמר את המילה אונס בכלל לא חשבתי על זה אבל אחרי שהוא אמר את זה המילה הרגישה לי ממש נכון. אני לא יודעת אם זה באמת אונס או רק ההרגשה שלי כי תמיד אמרתי שאני מסכימה לפני אבל לא באמת רציתי והסכמתי בשביל לרצות אותו. אחרי שעשינו את ההסכם הוא באמת ביקש פחות ולא עשה לי ריגשי אחרי שאמרתי לא אבל באופן כללי הוא היה עצבני עלי והתלונן שהוא מתוסכל ומדוכא כי הוא רוצה סקס אבל הוא לא רוצה שזה יהיה כמו מקודם. עכשיו הגענו למצב שאני לא יכולה בכלל לרדת לו כי זה מחזיר אותי למקודם וסקס לעיתים רחוקות והוא רק כועס עלי יותר ויותר בגלל זה. אין לי עם מי לדבר כי כל החברים שלנו משותפים ואני לא רוצה שהם ידעו על זה ואני כבר ממש על הסף מלהיפרד ממנו כי אני לא יכולה לנשוא את זה יותר. אנחנו היינו חברים ממש טובים שנתיים לפני שנהיינו בזוגיות ואני אוהבת אותו מאוד ואני יודעת שגם הוא אוהב אותי מאוד. כל הנושא הזה של המין נורא קשה לי ואני לא מצליחה להתמודד עם זה והוא רק רוצה עוד ועוד אבל גם לא רוצה לפגוע בי אז הוא מנסה לשמור על זה בפנים ואני רואה איך זה אוכל אותו. אני לא יודעת כבר מה לעשות ואני צריכה עזרה. מה אתם הייתם עושים במקומי? הייתם נפרדים או מנסים להשאר ביחד ולתקן?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"