אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

שונא שמבוגרים בוכים על הדור של היום, למה זה נורא שהדור של היום הוא לא כמו פעם?

אנונימי בן 17 | כתב את השאלה ב-24/12/17 בשעה 13:10

שונא תמבוגרים שלא מפסיקים לבכות על "הדור של היום"

כל הזמן אני רואה אותם מתבכיינים שאנחנו לא כמוהם
שאנחנו לא שומעים מוזיקה כמוהם
שלא אוהבים משחקים כמוהם
שלא סבלנו כמוהם
אפשר לדעת מה כל כך רע פה?!
מי ישמע כמה נורא זה שילדים לא חוטפים
מכות מההורים שלהם ומתנהגים כמו הבובה שלהם
מי ישמע שהדור הזה לא ""תמים כמו פעם"(עלק תמים ילדות פעם היו מתחתנות בגיל 13)
שהדור יודע לדבר ולהתנגד ולהביע דעה משלו.

אני מאוד לא אוהב את זה שאנשים כופים עלינו את העבר שלהם
אני מבין את המצב סתם דוגמא אני מרגיש קצת רע שסדרות שפעם ממש אהבתי וגדלתי עליהם הופכים לילדים של היום לזבל אבל אז מה.
אז הילדים של עכשיו אוהבים סדרות אחרות אף אחד לא מת
אז רוצים לשמוע שירים חדשים ולא להתקע בקלסיקות של לפני 50 שנה

אני רואה את זה ככה שאנשים פשוט מתגעגעים להעבר שלהם ושוכחים שאנחנו לא הם
אני בטוח שאין דבר כזה דור לא הרגיש ככה על הקודם וזה בסדר להרגיש ככה אבל זה מציק שאתם כופים עלינו את זה
העבר שלכם הוא לא העתיד שלנו זה הכל.

ככה אני רואה את כל הסיפור
אני צודק
אני טועה
איך אתם רואים את זה?