הכרתי מישהו באינסטגרם התחברנו היה קליק די מהר, נפגשנו ומאז הדברים השתנו...

אנונימית בת 17 | כתבה את השאלה ב-23/12/17 בשעה 13:43

הי לכולם , אני חייבת להבין אחת ולתמיד משהו.. טוב אז ככה , הכרתי מישהו באינסטגרם בן 22 ואני בת 17 עברנו לוואצפ היה קליק התחברנו דיברנו בטלפון ואחרי כמה זמן ניפגשנו , לפני שנפגשנו תמיד בוואצפ היינו זורמים וצוחקים ובאמת היה חיבור מטורף ,היינו באוטו שלו דיברנו אבל הרגשתי שזה לא כמו בוואצפ , היה שקט כזה ודיברנו אבל משום מה זה לא זרם וכל פעם שהסתכלתי לו בעיניים הוא דיבר ואז שתק . חיבקתי אותו ואז התנשקנו הוא התחיל לגעת בי ואמר לי שהוא לא יכול איתי ושאני יפה ומטריפה והוא רוצה אותי ואני התנגדתי אמרתי לו אבל נפגשנו כדי לנסות משהו רציני ,והוא אמר שבא לו אותי לקשר רציני אבל הוא נמשך אלי בטירוף והוא הראה לי שהוא מתבאס ועשה פרצוף וכמו מפגרת מצצתי לו. אחרי זה הוא החזיר אותי לבית ומאז אנחנו בקושי מדברים בוואצפ.. זה נראה לכם הגיוני שבנים רוצים להזדיין על הפעם הראשונה שנפגשים עם מישהי שהם בונים עליה לקשר רציני?או שהוא לדעתכם סטוציונר?

עדכון מאנונימית, שואלת השאלה 2017-12-23 18:26:52

בבקשה כל מי שנכנס לכאן שיענה!!!! חשובות לי הדעות שלכם
שמור עדכון

הוא משחק בי?

כן , והוא רוצה אותי בתור יזיזה או סטוץ

לא,אולי באמת הוא רוצה אותך פשוט נמשך אליך ובגלל זה הוא הגיב