משחקת בבנים באופן שחוזר על עצמו, למה אני עושה את זה??

אנונימית בת 17 | כתבה את השאלה ב-23/12/17 בשעה 19:26

שלום לאנשי אסקפיפול הטובים,
לא ידעתי בדיוק באיזה מדור לקטלג את הבעיה שלי אבל החלטתי לבסוף במתבגרים כי אני באמת מאמינה שהתלבטות שקיימת אצלי תפתר עם הזמן, אבל בשביל הזמן הנוכחי ועל מנת לחסוך טעויות ולקבל הכוונה החלטתי לפנות לכאן.
אני בכיתה יב, ויצאתי לא מזמן ממערכת יחסים ארוכה של 3 שנים. כול הזמן, גם בתקופה שהיה לי חבר, בנים היו מתחילים איתי הרבה. זה היה ממש מעלה לי את הביטחון ומחמיא לי אבל כמובן שהייתי תמיד נאמנה לחבר שלי. אחרי הפרידה שאני בעיקרון אחריה, שמתי לב שכאשר אני נמצאת בקבוצה של חברים, אני באופן שחוזר על עצמו ״מפלרטטת״ עם האדם שהוא הדומיננטי ביותר באותה קבוצה. אני שמה את מפלרטטת במרכאות כי זה לא פלרטוט ישיר אלא סוג של התקרבות שיכולה לתת לאותו אדם תחושה שאני בענייו לא באופן ישיר מדי. לאחר הפלרטוט אותו אדם לרוב מנסה להתקרב בחזרה וכאשר הוא מוריד עניין כול ההתרגשות מבחינתי נגמרת ויוצא מצב שאני משחקת בו. יכול להיות שאני עושה את זה כי חסר לי ריגוש אחרי הפרידה אבל אני מתחילה לחשוב שזה קשור גם לחוסר ביטחון עצמי.. ברגע שאני גורמת למישהו לפתח בי עניין יש לי בעצם סוג של מקום בטוח באותה החבורה וידיעה מובטחת שמישהו אוהב אותי.. אני כן מגדירה את עצמי כבן אדם עם ביטחון ובכללי אדם טוב שלא מוצא הנאה בכאב של אחרים אז למה אני עושה את זה? אני בעצם רוצה להפסיק ואני מנסה כרגע לעשות תהליכי התרחקות מאותם אנשים אבל עדיין זה לא ברור לי למה אני עושה את זה.. אשמח שתענו בכנות את דעתכם ללא שיפוטיות ועם אמפתיה כדי שאני באמת יוכל להבין וליישם, תודה לעונים.

למה אני עושה את זה?

לקבל ביטחון

נהנת מתשומת הלב

קשור לפרידה