מתחם הייעוץ של לוינסקי

שאלה 197909
אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

קיימתי מין אוראלי לא מוגן ומאז בפחדים. יש לי חובה מוסרית להתנזר מסקס בנתיים?

יוני בן 31 | כתב את השאלה ב-19/12/17 בשעה 15:06

שלום.
אני ישראלי שגר בחו"ל חברתי לביקור קצר בישראל.
בזמן שהותי בארץ הענקתי וגם קיבלתי מין אוראלי (בלבד) לא מוגן מנערה עובדת.
בוקר למחרת נתקלתי בכתבה שאפשר להידבק בHIV מפעילות זו ונכנסתי לפחדים אדירים!
אז שאלותיי הן:
1. האם אכן אפשר להידבק בHIV מפעילות הנ"ל ? והאם ישנם מקרים ידועים או שזה רק בתיאוריה?
2. מה בדבר מחלות אחרות ?
3. האם יש לי חובה מוסרית להינזר מסקס בכדי לא להדביק נערות אחרות או שהסיכוי לא מצדיק ?

יש לציין שהבית שלה היה נראה נקי מאוד וכך גם היא.
היא אמנם נערה עובדת אך לוקחת 600 שקל כך שהיא לא זונת רחוב. זה בכלל עוזר משהו או שאני מנסה להיתלות בתקוות שוא?

תודה רבה רבה
יוני המופחד עד מוות

האם קיימת מין אוראלי לא מוגן

כן ופשוט המשכתי הלאה

כן וחששתי מאוד עד שנבדקתי

כן ונדבקתי בHIV

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"