המצב במשפחה מידרדר, ההתנהגות של אשתי עברה כל גבול, מה כדאי לעשות?

טל בן 36 | כתב את השאלה ב-14/12/17 בשעה 15:30

נשוי כ 4 שנים וחצי + 2 בנות מדהימות. בנות אוטוטו 3 ושנה וחודשיים. אני אבא שדואג ומסור ועושה הכל בבית. עוזר בכל מה שצריך, מטפל בבנות, דואג לחשבונות, קניות, אוכל, דואג לכולם שלא ייחסר כלום. אשתי יותר על הילדה קטנה שקשורה אליה מאוד.

אני ואשתי רבים המון בשנה האחרונה. על בסיס כמעט יומי כשריב אחד בשבוע הוא רציני. לאחר 4 שנים וחצי גיליתי יותר דברים על אשתי כמו שהיא אדם חסר סבלנות עם הבנות ואיתי, היא מנבלת את הפה הרבה, אומרת דברים שאחר כך מצטערת עליהם, היכתה את הגדולה איזה יום ובאזהרה שלי הבטיחה שלא תעשה זאת שוב, מדברת מגעיל ומנבלת את הפה, כאחת הילדות בוכה יותר מ 10 דקות היא עושה תנועה כזו של סטירה מאיימת עם היד ואומרת "שקט כבררר" (אבל לא תמיד) בלי גישה ויחס בסיסיים בתקשורת לילדה הגדולה (שקצת שובבה), צועקת המון, אדם לחוץ מאוד, מתנהגת בעצבנות יתרה במצבי לחץ עד כדי ניבול פה ודיבור חסר אנושיות. היא חושבת שילדים זה רובוטים או מבוגרים שצריכים לציית ולעשות בדיוק מה שאומרים להם. הכל אצלה זה בציווי. הגדולה שמה עליה פס וברור למה. אני יודע להפעיל את הגדולה כמו שצריך ואצלי היא מתפקדת ועושה מה שאני מבקש ממנה.
היא לא יכולה להכיל בכי, השתטחויות, צעקות של הבנות וכל התנהגות שהיא לא חיוך וצחוק של הבנות.
במהלך היום היא קורנת, מדברת איתי, צוחקת, כאילו לא קרה כלום. ה"בעיה והבאסה" שלה זה כשהיא חוזרת הביתה מהעבודה ועד לזה שהבנות הולכות לישון. זה פשוט מעיק עליה, גדול עליה. לטעמי היא לא בנויה לילדים בכלל. ילדים בשבילה זה עול...ההיפך ממני , אם היתה לי פרטנרית הייתי עושה גם 5. בשבילי זה אושר.
על סקס כבר אין מה לדבר, פעם בחודש וגם אני זה שיוזם וכביכול צריך להגיד תודה על זה.
הייתי מת אבל מת להתגרש. אם היינו ללא ילדים אתמול הייתי מתגרש. אבל במציאות כעת יש 2 בעיות:
1. לא רוצה לפגוע בבנות. הן עדיין קטנות ומשיחות שלי עם חברים גרושים נאמר לי שילדים עם הורים גרושים חוטפים שריטה לכל החיים.
2. החיים הכלכליים שלי חוטפים מכה אנושה ואני פשוט אהיה זבל שמשלם ובקושי רואה את הבנות.

ההתנהגות שלה עברה כל גבול ואני לא יודע מה לעשות. אני פשוט חסר אונים. אני מנסה לעשות כל מה שאני יכול בבית אבל מקבל יחס של זבל.שלא יובן לא נכון, לא מצטער שהתחתנתי איתה כי יש לי 2 בנות שהן כל עולמי. מצטער רק שהיא הפרטנרית שגיליתי לאחר כ 5 שנים.
בקיצור, לא יודע מה לעשות המצב בבית קשה מאוד ואני חושש לגבי העתיד. מה אתם ממליצים לי? הייתם עושים? תודה מראש.