מרגישה שחברות שלי כבר מעדיפות חברות אחרות ואנחנו מתרחקות, מה לעשות?

אנונימית בת 13 | כתבה את השאלה ב-14/12/17 בשעה 14:02

בחודש האחרון אני מרגישה שהחברות שלי עם חברותי מתרחקת , אנחנו עדיין חברות אבל אני מרגישה שהם מעדיפות בנות אחרות מאותי..
לפני חודש רבתי עם אחת מהם הכי קרובה שלי.. ובכיתי המון כי פחדתי להישאר לבד מאז כל דבר קטן שקורא אני מתחילה לבכות לפעמים זה סתם שטויות אבל הם השטויות האלה פוגעות לי בלב חזק.. היום הרגשתי שוב תחושה לא טובה והתקשרתי לחברה רציתי לעבור לבית ספר שלה אבל היא הורידה לי אמרה לי שאני לא יהיה תמיד איתך.. צודקת החברות שלי איתה גם נחלשת לא יודעת מה לעשות אני רק בוכה ובוכה ומרגישה שאין לי חמי לפנות ומה לעשות.. אולי לא תבינו אותי תנסו לפחות