איכזבתי את אמא שלי כמה פעמים בנושא הוואטספ והיא מחטטת לי בו מה לעשות?

פיט בן 13 | כתב את השאלה ב-13/12/17 בשעה 21:24

היי , כפי שראיתם בכותרת השאלה קשורה לנושא של אמא שלי ובגלל שבעיות עם אמא זה ממש קשה אני מבקש לא לכתוב שטויות, תכתבו את דעתכם תודה מראש :)

אוקיי תקשיבו לפני כשנה וחצי בערך היה מקרה שקיללתי בוואטספ שלי ושל עוד כמה חברים באיזו קבוצה אחת בקיצור יום יומיים אחרי שקיללתי שם אחתת האימהות של אחד הילדים ראתה את הקללות מהטלפון של בנה והעבירה *הכל* לאמא שלי אמא שלי כמובן ממש כעסה החרימה לי את הטלפון לשבוע ואמרה לי לא להיות בקבוצות ביכלל לאחר שאני אקבל אותו . כעבור שנה ( אותו מקרה שעכשיו אני עומד לספר לכם קרה לפני כמה חודשים בחופש הגדול ) אני כניראה לא למדתי מטעויות הוסיפו אותי לקבוצה שאני לא מכיר שם כמעט אף אחד , הצעירים שבניכם בטח מכירים את זה, אלה קבוצות ארציות שיש ילדים מכל הארץ שאתה לא מכיר ואתה מדבר איתם וזה ... בקיצור קיללתי גם שם ... האמא של אותו הילד מפעם שעברה ראתה את הקללות שלי בווואטספ הוציאה אותו מהקבוצה והתלוננה רק עליי במשטרה כאילו אני הייתי היחיד שמנהל תקבוצה וכאילו אני הייתי היחיד שקיללתי, ביררתי עם כמה חברים ואף אחד לא הסתבך ועל אף אחד לא התלוננו הקבוצה עוד קיימת אני לא שם אבל היא קיימת ושכשאמא שלי ראתה את הקללות היא בכתה וכל זה ... החרימה לי את הטלפון לחודשייים וחצי ואחרי שהחזירה אותו אסרה עליי לעשות סיסמאות...מאז היא מחטטת לי בטלפון שאני הולך לישון...אני יודע איכזבתי אותה פעמיים וזה בצדק שהיא מחטטת אבל כאילו לא אכפת לי שהיא תחטט כי אין שם קללות פשוט יש שם דברים אישיים שלי ושל חברים שלי שאסור לי למחוק מהטלפון ואני לא יכול ככה זה ממש מעיק ומעצבן וחשוב לאמר שאני בעצמי קניתי את הטלפון מהכסף שלי היא רק משלמת על שיחות ועל אינטרנט .

עוד משהו : ההורים שלי גרושים אז המצב בבית פחות יציב ביגלל זה אני בקושי יכול להיעזר באבא שלי.

אז מה לעשות ?? תודה לעוזרים / העונים

מה אני צריך לעשות??

להשאיר את המצב איך שהוא עד שהיא תפסיק ?

לדבר איתה יפה על זה?

לדבר איתה לא יפה על זה?

לימרוד בה ?