רוצה שבן הזוג יכיר את המשפחה אבל קשה לי לספר את האמת על אמא שלי, איך להסביר לו?

דניאל בת 18 | כתבה את השאלה ב-11/12/17 בשעה 12:45

היי, כמו שהבנתם מהכותרת אמא שלי עובדת בזנות. ז"א שיש לה הרבה גברים שהיא שוכבת איתם והם משלמים לה היא קוראת להם בני זוג אבל אני יודעת מה קורה. תמיד העלמתי עין למרות שתפסתי אותה כמה פעמים. אני לא רוצה להביך אותה והיא כבר גדולה ויודעת מה היא רוצה מעצמה.
היא גם לפעמים שותה אלכוהול לא ברמה של אלכוהליסטית אבל כן יוצא לה לחזור לבית מסטולה.
ועד היום שתקתי והתעלמתי.
יש לי בן זוג אנחנו יוצאים שנתיים, והכל מושלם בנינו ואני ממש מאושרת בזכותו. הכרתי את ההורים שלו ואת החברים שלו. אני ואחותו הקטנה כמו חברות טובות. אבל קשה לי להכיר לו את המשפחה שלי.
הוא מבין ותומך והכל אבל קשה לי לספר לו את האמת על אמא שלי. הוא רוצה להכיר את המשפחנ שלי ורוצה להיות חלק מהעולם שלי ומאיפה שאני באה. הוא חושש שאני מתביישת בו או משהו.
מה לעשות? אני לא יכולה להביא אותו לבית כי יכול לבוא גבר. אני מפחדת להביא אותו ושהיא תכנס שתויה. או הכי גרוע תושיב אותנו בסלון ותדבר על יחסי המין שלנו והוא יתאפק אבל יהיה נבוך. אמא שלי לא חלק מהזהות שלי. גרתי עד עכשיו עם אבא שלי והוא נפטר אז עברתי לפה שוב לפני שנתיים. אני לא בקשר טוב איתה. איך להסביר לו?

מה לעשות?

להכיר לו והוא צריך לדעת את הצדדים בי

לדחות אותו שוב ושוב עד שירד מזה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"