היינו בנתק של שנתיים ופתאום היא שלחה לי הודעה, לאן זה ממשיך מכאן?

אנונימי בן 22 | כתב את השאלה ב-10/12/17 בשעה 20:09

הייתה לי אקסית לפני שנתיים .. שהינו שנה וחצי .
שנה וחצי עם המון ריבים ועצבים והשנה וחתי הכי טובה בחיים שלי!
אהבתי אותה כל כך , אנחנו שנתיים לא ביחד היינו בנתק המון זמן .ופתאום היא שולחת לי הודעה באינסטגרם כמידי יום ..
והבעיה שאחריה היו לי 3 חברות מאז . לא המשכתי עם אף אחת מהן בגלל שאני לא מצליח להימשך אליהן .
הייתי בקשר עם מישהי( לפני שבועיים) והיא הכירה אותי למשפחה שלה והלחיץ אותי כי רק נפגשנו ופתאום ישר משפחה .. חתכתי מזה
מישהי אחרת (כיום) מדברת איתי על בסיס יום יומי עושה הכל כדי לראות אותי ואני לא נמשך אליה

קשה לי אפילו לשכב עם מישהי