אני ממש מיואשת! איך מקבלים תעודת סיום שירות אחרי שנה בשירות לאומי?!

מיואשת בת 19 | כתבה את השאלה ב-08/12/17 בשעה 09:39

סיימתי שנה של שירות לאומי שבמהלכה עברתי שלוש אגודות.
וכדי לקבל תעודת סיום הבנתי שצריך להוציא מכל אגודה אישור על התקופה שהיתי אצלם.
וקיבלתי כבר משתי אגודות בקרוב גם מהשלישית אבל אני לא יודעת למי לשלוח את האישורים האלה כדי שאקבל תעודת סיום.
בדקתי בכל מקום אפשרי באנטרנט השאלה שלי אם יישהו יודע לאן לשלוח את האישורים?? ואם לשאול את הרכזת האחרונה שלע מה לעשות (לרוב היא אומרת על שאלות ששאלתי אותה שהיא תברר ואני רוצה לדעת כמה שיותר מהר) או לפנות לאגודה ??

למי לפנות ???

לרכזת ברור.

לאגודה אין שאלה בכלל.

לאפחד זה יסתדר לבד כבר.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"