עברתי התעללויות, השפלות ואי הצלחות, איך להמשיך מכאן?

אנונימי בן 32 | כתב את השאלה ב-04/12/17 בשעה 19:28

בוא נתחיל בזה שמהבית הספר היה לי חרא , הייתי הילד שכל הזמן מסתבך עם מכות .
פיצצו אותי מכות רצח ואפילו לא הגשתי תלונה.
בתקופה האחרונה עברתי שיימינג.
עברתי התעללות מינית ( לא סגור על זה) , הייתי בגהה שמו אותי בבידוד קשרו אותי הזריקו לי ועברתי בדיקות משפילות .
בנוסף לכל אני כל חודש במינוס יש מצב שמישהו חוגג לי על החשבון בנק ואפילו לא אכפת לי .
אני עדיין גר אצל ההורים , ההורים שלי לוחצים על ביטוח לאומי כדי שאקבל דירה ,אבל אני לא רוצה כי אני לא יודע מה ההשלכות של זה .
כל הפסיכיאטרים והפסיכולוגים לא עזרו ואפילו עשו יותר גרוע .
מתייחסים אליי כיאלו אני מפגר . למשל היה איזה פסיכיאטר בגהה שאמר לי שבגילך רוב האנשים גרים אצל ההורים . ואני יודע שזה לא נכון . מנסים להפעיל עליי לחץ לקבל דירה מביטוח לאומי מנסים לגרום לי לחשוב שאין ברירה . אבל יש להורים שלי כסף לפתוח עסק או לקנות זכיינות . והם לא רוצים "לקנות לי" זכיינות כדי לעזור למשפחה , אף אחד לא סומך עליי. לא נותנים לי תעודת יושר חשבתי אולי זה יעזור עם עבודות , אבל בתכלס לאף אחד לא יהיה אכפת כי לא עשיתי צבא.
למה לא עשיתי ? כי לא כל כך בא לי לשמור על בני אדם , אני חושב שאנחנו חראות שטחיים , וצבועים .
בזמן האחרון אני מתעסק עם שטויות כדי להעביר את השעמום הנוראי
אני לא מוצא עבודה אפילו בחנות פשוטה במדינת המדבר שלנו.
למה אני רואה מישהו מאושר שפתח חנות והוא מצליח איתה ואני תקוע פה בבית מזדקן ואפילו לא מצליח לדבר עם בחורות .
מרגיש שכולם בורחים ממני חושבים שאני משוגע בגלל שאני מכוער. או בגלל שאני נראה עני קצת אבל אני לא .
אני לא מוכן לעבוד בעבודות זבל . ניסיתי לעשות כושר אבל לא הלך לי עם בחורות בכל זאת וזה גם לא ממש עזר.
אפילו רישיון נהיגה אין לי חושב ללכת לנהוג בלי רישיון .
למה מה קרה שאני לא אנהג אני לא נהג כזה גרוע אני פשוט נלחץ בטסט ואם אני לא נלחץ לא מעבירים אותי.
למה החבר הדמיוני שנקרא "אלוהים" לא עוזר לנו ?
למה כל פעם שאני בהתרסקות כולאים אותי בשלוותא?
למה אין לי זכויות ? למה בכלל כולאים אותי כל הזמן למה מתייחסים אליי כמו אל משוגע .ההורים שלי משגעים אותי אין לי אומץ לגור לבד כי אני אשאר לבד כל היום ואין תעסוקה . למה הטבע דפק אותי מכל הכיוונים .
למה אני תקוע פה במדבר ישראל ארץ משעממת נורא במיוחד שאתה בלי עבודה איכותית. למה למה למה למה למה למה
מה אני יכול לעשות כדי שלא יכלאו אותי יותר? על כל דבר קטן מכניסים אותי לעיכוב במעצר .
למה להכניס לעיקוב ואז לשחרר מה זה אתן מה זה יפתור ?
שמכניסים אותי לעיקוב השוטרים שואלים אותי כל הזמן איך קוראים לי כי הם חושבים שאני משוגע .
האם כל זה בגלל שאני לא איש מכובד בחברה ? (כן)
מה אפשר לעשות כדי להגן על הזכויות שלי ?
אני חושב שאני מקבל קיצבה מביטוח לאומי ובגלל זה אף אחד לא מקבל אותי לעבודה . אני בכלל לא רציתי את הקיצבה מה אפשר לעשות בבקשה אני מתחנן לתשובה איכותית .

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"