גבר עקב אחריי, נהייתי ממש חרדתית בעניין

אנונימית בת 15 | כתבה את השאלה ב-24/01/14 בשעה 15:48

הורדתי את הכלב שלי לטיול , ופתאום אוטו נעצר לידי . בתוך האוטו היה גבר שנראה בסביבות ה- 28 , 30 . הוא שאל כזה סליחה ?
ואני הייתי בטוחה שהוא רוצה לשאול איך להגיע למקום מסוים , אז הסתובבתי והסתכלתי עליו , והוא שאל כזה , אפשר לשאול איך קוראים לך ?
אז אני מרוב הלחץ אמרתי לא , הרמתי את הכלב שלי והתחלתי ללכת , בזמן שהוא צועק לי , חכי ילדה , לאן את הולכת , נו בואי רגע.
באתי לחצות מעבר חציה וראיתי שהוא עשה פרסה ושהוא מחכה לי בצד השני . באמצע המעבר חציה עשיתי פרסה וחזרתי בחזרה כי ידעתי שהוא יצטרך להמשיך כדי לעשות את כל הסיבוב כדי להגיע אליי והוא עומד באמצע הכביש ככה שהוא יצטרך לנסוע בשלב מסוים. ברגע שהוא התחיל לנסוע , דפקתי את הריצה של החיים שלי ונכנסתי מהר לבניין שלי . עכשיו אני ממש בחרדה . גם מזה שיכול להיות שהוא ראה לאן נכנסתי , וגם בגלל שאני לא מצליחה להירגע מהעניין הזה . זה לא פעם ראשונה שמצפצפים לי באוטו ומסתכלים עליי או שגברים פשוט מתחילים לדבר איתי . ונהייתי ממש חרדתית בעניין הזה , זה מרתיע אותי, זה גורם לי לרעוד . איך לצאת מזה?
בת 15.

עדכון מאנונימית, שואלת השאלה 2014-01-27 13:52:04

היי חייבת לעדכן - אני בחיים לא הולכת חשוף מדי , יש לי כבוד עצמי, אני גם לא מצטלמת עם ביקיני , או שמה בכלל . לבשתי בגדים ארוכים שלא חושפים דבר..
שמור עדכון