אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

חלק מתשלומי הדירה הם הוצאות של הכלב של השותפה. לחתום?

רוית בת 22 | כתבה את השאלה ב-28/11/17 בשעה 21:45

מצאתי דירה חלומית! מתה לחתום, הכל ממש סבבה, המיקום, הגודל, המחיר, והשותפה גרה שם כבר 6 שנים והיא ובעלת הדירה ממש סבבה וזו דירה ראשונה שלי ואני ממש רוצה לחתום אבל היא אמרה משהו שנשמע לי קצת מוזר
יש לה כלב והוא מסתובב חופשי בדירה, מאוד מחונך וסבבה והכל, והיא אמרה שאנחנו צריכות להתחלק בטיפול בו בקטע של אני משחקת איתו אבל גם מוציאה אותו לעשות צרכים פעמיים ביום לפי משמרות. מבחינת אוכל היא אמרה שזה חלק מהקניות לבית אז זה גם חצי חצי.
זו בקשה הגיוני? כאילו החשבונות יחסית נמוכים והדירה נראית סבבה אבל... זה לא הכלב שלי, זה הגיוני לבקש דבר כזה?

אני אמורה להשתתף בהוצאות הכלב?

מה פתאום

ברור זה חלק מהבית

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "