אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

ההורים נתנו לי שבוע להרזות אחרת ירשמו אותי לתכנית. למה הם מתערבים?

נוני בת 22 | כתבה את השאלה ב-27/11/17 בשעה 20:20

שלום לכולם.
כל החיים הייתי שמנה. אני עכשיו 85 קג על 170.
כל החיים הייתי שמנה, אבל הבדיקות שלי תמיד היו תקינות כי אכלתי ממש בריא ועשיתי ספורט - פשוט לא רזיתי לא משנה מה. עשיתי דיאטות ובדיאטה הכי טובה שלי ירדתי רק 4 קג.
אני סטודנטית שגרה מחוץ בית בתואר דורש וקשה. הגעתי בסופש הזה הביתה וכשההורים שלי ראו אותי הם הזדעזעו ואמרו לי שאם לא ארד במשקל עד הסופש הבא (בעוד פחות משבוע) הם ירשמו אותי לילנה משהו, שזו מישהי שמביאה אוכל קפוא הביתה ואוכלים את זה ויורדיל במשקל.
ואני לא רוצה!! אני לא רוצה לאכול משהו שמישהו אחר הכין!! אבל מצד שני אף פעם לא הצלחתי להרזות.
מה שאני אוכלת זה יחסית מעט לחם, מעט גבינה, חזה עוף כל יום ואורז מלא וירקות ופירות. החטא שלי זה ממש מעט שוקולד ביום (2 קוביות עד שורה). מה שכן הפסקתי עם הכושר בזמן האחרון בגלל מבחנים ופרוייקטים, והשבוע אני מתכוונת לחזור לעשות כושר בכל הכוח,אמנם אני יודעת שזה לא עוזר לי להרזות.
אם יש למישהו עצה בשבילי ממש אשמח כי אני כבר הייתי בשומרי משקל וחלי ממן ובכל דבר ואני לא מסוגלת להתמיד בחלי ממן או בילנה הזו כי אני שונאת שאומרים לי מה לאכול ומתי. גם הלוז שלי לא מאפשר זאת (סוטדנטית..). למרות שבכללי הארוחות שלי די מסודרות כי אני מסדרת אותן בעצמי.
אני פשוט שונאת שמתערבים לי בדברים.
אני יודעת שאני במצב לא טוב אבל שום דיאטנית ושום דב לא עזר לי וקשה לי.

אשמח לעצות ולתגובות :)

האם אתם אוהבים את עצמכם?

ברור כפרעע עלי

אני בסדר עם עצמי, מנסה להיות טוב אבל לפעמים נופל קצת

אני ממש שונא את עצמי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"