חברה שלי מדרדרת לאנורקסיה, מה לעשות?

עידו בן 21 | כתב את השאלה ב-23/01/14 בשעה 17:58

שלום לכולם
חברה שלי בת 18 וחצי לקראת גיוס ובזמן האחרון היא מתחילה לחזור להיות עם בעיות אכילה כל הסימנים חוזרים היא הייתה לפני שנתיים וחצי עם בעיות אכילה ובתת משקל רציני היא שקלה 39 והגובה שלה היה 165 היא עדיין באותו גובה מאז היא עלתה במשקל ל48 ובזמן האחרון היא עושה המון ספורט ונדבקת למראה ומסתכלת על עצמה מכל זווית האפשריות ולפעמים "בוכה"שהיא שמנה ופרה והיא בכלל מקל היא כבר לא נוגעת בדברים מתוקים ומשמינים מה שלפני חודשיים היא הייתה עוד אוכלת לא משנה כמה בא לה לאכול מתוק עכשיו היא לא מתקרבת לזה אני ממש דואג לה פעם אחת הגעתי אלה ושמעתי אותה מקיאה והבנתי שזה לא פעם ראשונה שהיא ככה וזה בעיקר אחרי ימי שישי שבת שהיא אוכלת בצורה סבירה מול המשפחה שלה (מפחד שהיא מתחילה להיות בולמית בנוסף לזה שהיא לא אוכלת) ובתקופה אחרונה היא כמעט כל יום עם חום בערב וכאב ראש וחולשה היא חוזרת מהעבודה ב5 וחצי בצהריים ורק אז נזכרת לאכול ולשתות מי 6 בבוקר שהיא קמה היא כל היום על הרגלים בעבודה היא עובדת כמאפרת ומוכרת ולפעמים אפילו חוזרת הביתה ב 7-8 בערב היא הפסיקה גם לאכול בשר ומוצרי חלב ושהיא רעבה ממש היא לועסת מסטיק ושאני אומר לה משהוא היא אומרת "אחר כך אני יוכל משהו"ולא אוכלת כלום והיא מתחילה לחזור לתקופה של פעם אני לא יודע איך לעצור את ההידרדרות הזאת ושאני מדבר איתה היא אומרת שאני סתם דואג יותר מידי ... זה משגע אותי שהיא ככה אני כבר לא יודע אם לעשות משהוא או שזה באמת סתם מלחץ שהיא תחזור להיות בתת משקל בבקשה עם למישהו יש מוסג מה לעשות אני השמח לשמוע אותו

עדכון מעידו, שואל השאלה 2014-01-26 12:24:42

יצא לי לדבר אייתה על הנושא ביום שבת בערב היא הבטיחה שהיא לא תקיא יותר למרות שאחרי שעתיים היא באה לשאול אותי עם אפשר כי היה לה בחילה וכל דבר עשה לה בחילה עם זה מלראות מסטר שף לראות אוכל או להריח ריח של אוכל אבל כמובן שלא נתתי לה וניסיתי להעביר לה את הרצון הזה מלהקיא ועוד משהוא שדיברתי איתה היא ספרה לי קצת למה זה חזר לה כנראה שוב קינאה של בנות משהוא בעבודה בנות פשוט לא יכולות לפרגן להצלחה של אחרות איך אפשר לנסות לעודד אותה מהנושא הזה כי היא לא יכולה לעזוב את העבודה שם השמח עם למשהו היה רעיון
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"