אם היא סירבה לי לפני שלוש שנים עדיין יש לי סיכוי איתה?

חושב בן 16 | כתב את השאלה ב-24/11/17 בשעה 14:32

היי לכולם
ראשית אני בן 16 ב יא ויש ילדה בכיתה שהייתי מאוהב בה לפני שלוש שנים ואפשר להגיד שהייתי מוזר ולא היה לי עם מי להתעייץ בנושא זוגיות ואיך להתחיל עם בנות ואפשר להגיד שעשיתי פשלה והתחלתי להתכתב איתה בוואצאפ ולשאול אותה דברים מוזרים כמו מאכילם שהיא אוהבת לאכול ותחביבים והיא כנראה הרגישה לא בנוח אז היא שאלה אותי למה אני שואל אותה וכתבתי לה שאני אוהב אותה וכו ובקיצור כמובן שהיא סירבה לי כי היא תפסה ממני רושם מוטעה כי היא בקושי הכירה אותי .
אז עכשיו אחרי שלוש שנים שבהם התגברתי והשתנתי אך לצערי לא יצא לי לדבר איתה מעז מרוב הבושה ואני עדיין דלוק עליה אבל לצערי אני נער די מכוער ובלי ביטחון עצמי ולכן כנראה שהיא לא מרגישה שום רגש כלפי והיא גם מסתובבת עם החברות שלה ועוד כל מיני נערים שאני לא מסתובב איתם (אפשר להגיד שהם קצת מוזרים וחנונים כאלו בקטנה שלא מודעים לעצמם ולכן אני בקשר טוב איתם של שלום ולהתראות אבל לא יותר מזה ) ובקיצור זה גם נראה שהם תמיד גורמים לה לשמוח ולחייך ונראה לי שהיא מאוהבת באחד מהם אז בכלל זה מדכא אותי , גם שאני מודע שכנראה אני פשוט צריך להמשיך הלאה וגם לא נראה לי שאני צריך לחפש חברה בבצפר שהיא איתי באותה כיתה אבל בכל זאת לא יודע מה , אבל יש בה משהו כל כך מיוחד ועניים גדולות ויפות וכשיוצא לי לדבר איתה משהו בקטנה (משהו בשיעור או משהו בסגנון שהיא בכללי מחוייבת לדבר איתי ) אני פשוט מחסיר פעימה הלב שלי קורס כשאני מדבר איתה ומסתכל לה בעניים ואני אוהב את ההרגשה הזאתי ולכן אני מרגיש שאני חייב לנסות שוב , אבל לא בטוח אם בכלל תהיה לי אפשרות נוספת ....
ולבסוף רציתי גם שתדעו שהיא קצת ילדותית שזה חמוד רצח ואני מחפש מישהי שבוגרת ושמתנהגת בצורה נשית אבל אני מתפשר על זה כי יש לה אישיות מדהימה ויופי יוצא מן הכלל .
אני מקווה שתעזרו לי ותכוונו אותי לדרך הנכונה , אם לנסות שוב או פשוט לוותר ולחכות שאני יפסיק לאהוב אותה .
תודה רבה שקראתם

עדכון מחושב, שואל השאלה 2017-11-26 18:58:04

היי לכולם רציתי להגיד תודה על התגובות ועל ההצבעה בסקר , אני החלטתי שלא להתחיל שוב עם אותה נערה כי שמתי לב בשלוש ימים האחרונים שהיא לאט לאט נמשכת לנער אחר ולכן אני מרגיש שאיבדתי את כל הסיכויים שלי ואים לי רצון להרוס לנער האחר בהצלחה לו ובנוסף שחכתי לקחת בחשבון שאני נער מכוער מאוד בעל אקנה וסימנים בכל הפנים ששום ראקוטן או קוסמטיאיות לא יכולים לעזור לי (ניסיתי כבר הכל ממשחות ועד כדורים ) ולבסוף כפי שהיבנתם החלטתי פשוט לחכות שאהבתי כלפיה פשוט תעבור ולא משנה כמה זמן זה יקח ..
שמור עדכון

האם לנסות שוב ? או שאני יבייש אותי עוד פעם ?

תנסה אתה התבגרת ובשל יותר לזוגיות

עזוב תחפש לך מישהי אחרת

אתה לא צריך אף אחת אתה לא בשל לזה