משובצת לתצפיתנים ורוצה לשנות תפקיד, איך אעשה זאת?

אופיר בת 18 | כתבה את השאלה ב-22/11/17 בשעה 11:30

שלום, היני עובדת עצות כרגע ואולי אתם בין הסיכויים היחידים שלי.
נתחיל בכל תקופת הצו ראשון וסגירת המנילה שהיו לי כסיוט. מה שאמור להסתגר תוך שלושה ארבע חודשים, הפך לי לסיוט שאמרו לי שוב ושוב לבוא לצו ראשון, שאיבדו לי חלק ממנו, שהמנילה נשלחה אליהם ריקה ....והכל נערך כבין תשעה חודשים לאחד עשרה חודשים. מה שלא מובן בעליל.
הינני משובץ לתצפיתנים בתאריך 4.3.18. , הקבא והפרופיל שלי הם 50 ,50 .
במנילה היו לי לפחות 15 תפקידי פיקוד והדרכה, מה שהיה לחלומי הגדול ביותר.
רציתי להיות מכ׳ית טירונים, מדריכת חובשים, מדריכת חילוץ והצלה , מדני״ת וכל תפקיד הדרכה אחר שאני יודעת שיביא אותי לביטוי ולכישוריי הרבים.
בבקשה, אם למישהו יש עצה או עזרה , היא תתקבל בברכה
תודה רבה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"