החברה הכי טובה שלי מדברת עם האקס אחרי כל מה שהוא עשה לנו! אני כועסת בצדק?

Latina בת 15 | כתבה את השאלה ב-18/11/17 בשעה 21:39

היי,
חברה הכי טובה שלי יצאה עם מישהו שהיא לא אהבה מהתחלה, היא גם לא ציפתה שזה יגיע ליחסים כאלו. (נגיד שלחברה שלי קוראים גאיה ולו קוראים בן)
היא אהבה מישהו אחר, שלא שם עליה והיו לה גם כמה קראשים שגם לא שמו עליה.
כשהם התחילו לצאת הכל היה בסדר, עד שזה הגיע למצב שבן כל הזמן אמר לגאיה שזה לא נורמלי כשבנות מעדיפות את החברות שלהן על החבר שלהן ושהיא צריכה לצאת איתו יותר מאשר איתי.
אמרתי לה, שלמה נראה לו בכלל שהוא אומר כאלה דברים ושאנחנו עוד קטנים וזה כולה חבר וחברות עדיפות על החבר.
והיא פשוט פחדה ממנו ומכל זה וכל הזמן אמרה בסדר אבל יכול להיות שהוא רואה את זה אחרת ודברים כאלה, וממש התעצבנתי כי כאילו אחותי באיזה קטע את מגנה עליו עם כל הכבוד אנחנו חברות הכי טובות.. ואז התחלתי להבין שמשהו פה לא בסדר.
*יש לציין שבן ידע שגאיה אוהבת מישהו אחר ופשוט לא היה לו אכפת הוא כל הזמן השלה את עצמו שהיא עדיין אוהבת אותו והתחנן אליה שהם יישארו ביחד למרות שהיא ניסתה להיפרד ממנו כמה וכמה פעמים*
כמה זמן אחרי שהם נפרדו היא התקשרה אליי ודיברנו על כל מה שהיה עם בן.
היא אמרה לי שהיא פחדה ממנו הרבה פעמים כי היה לו רגעים שהוא כעס מאוד והפך להיות ממש משוגע ולהתנהג מוזר. כמו פיצול אישיות כזה.
כאילו זה בן שהיא לא הכירה.
ושהוא כמו "שכנע" אותה לעשות איתו כל מיני דברים מיניים (כמו לרדת לו לעשות לו ביד ולהפך) וכל פעם שהוא כעס עליה הוא גם אמר לה שהוא יעניש אותה (בכך שהוא יכאיב לה בצלעות) וכאלה דברים.
הוא גם אמר לה דברים עליי!!! והתערב בחברות שלנו!!! הוא אמר לה שבגלל שיש לי עוד חברה הכי טובה, לא אכפת לי ממנה ושאני אעזוב אותה בשניה שיזדמן לי.
ואמר עליי עוד המון דברים וחיקה אותי עם החברים המעטים שיש לו. (הוא לא מקובל בכלל הוא מסתובב עם המנודים בשכבה)

קודם כל הגעיל אותי שהיא לא סיפרה לי כלום על זה ועכשיו עוד יותר מגעיל אותי שהיא מדברת איתו כרגיל כאילו כלום לא קרה!! היא לא מבינה שהוא רק מחכה לעשות לה משהו או לחזור לכל הדברים המיניים שהם עשו..
שהם היו ביחד אנחנו ממש התרחקנו והכל באשמתו, בגלל כל מה שהוא אמר לה עליי והיא עוד האמינה..
עכשיו אני לא יודעת מה לעשות עם זה שהיא מדברת איתו כרגיל והכל.. ועוד מקנאה לו שהוא מסתובב עם איזה שתי בנות מנודות..

אני פשוט נגעלתתתת באמת ממש נגעלת מהקטע הזה וזה באמת פוגע בי שהיא מדברת איתו כאילו כלום לא קרה ומנצלת אותו כדי שיעשה לה עבודות להגשה.
זו סיבה מוצדקת לכעוס עליה? או שאני סתם מטומטמת..

האם אני אמורה לכעוס עליה?

כן! לא אכפת לה בכלל מהחברות שלכן אם היא ממשיכה לדבר איתו ככה

לא, זכותה לעשות מה שבא לה. חיים שלה.

בתגובות.