אחרי תואר ראשון ומעוניין ללמוד עוד תואר ראשון בגיל 29... כדאי?

מבולבל בן 28 | כתב את השאלה ב-18/11/17 בשעה 20:00

לפני שהתחלתי ללמוד הייתי מאוד מבולבל כל האופציות היו פתוחות בפניכם והתלבטתי רבות בין הנדסות, מדעי המחשב, רפואה ,משפטים ובסופו של דבר מרוב שלא ידעתי מה אני רוצה אך רציתי משהו פרקטי ריאלי עם זיקה להיי טק בחרתי בהנדסת תעשיה וניהול ,אסיים השנה תואר ראשון בהנדסת תעשיה וניהול באוניברסיטת בן גוריון .. אך תוך כדי התואר לאור פעילויות ציבוריות שהייתי בהן וכן גם זיקה בכמה קורסים הקשורים לכלכלה הבנתי שהייתי צריך ללמוד משפטים חשבונאות בתל אביב .. תואר שרציתי כבר ללמוד אז אך כולם גרמו לי לרדת מזה מאחר ואמרו שהשוק מוצף וגרמו לי לשנות כיוון להנדסה . עולות בי מחשבות רציניות להתחיל שנה הבאה משפטים חשבונאות באוניברסיטת תל אביב בעודי אהיה בן 29.. האם זו החלטה טיפשית ? להתחיל בגיל 29 וללמוד עם בני 23 ובכלל לגזור על עצמי עוד חוסר אופק כלכלי במקום לטפח קריירה או שכדאי לעשות את זה ובסופו של דבר להיות עם תואר בהנדסה, משפטים וחשבונאות יבליט אותי בשוק ? אני ממש חושש שזה דבילי ובכלל עניין הגיל וזה שאצטרך עדיין לא לפתח עצמאות כלכלית באופן מלא גורם לי לחשוש מאוד . מה אתם חושבים לרדת מזה ?

מה לעשות

תירד מזה. תתחיל קריירה בהיי טק

תעשה את זה , שלושה תארים כאלה יבליטו אותך

גיל מאוחר להתחיל עוד תואר . תבדוק אופציות תואר שני

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"