התאהבתי באקסית של חבר, מה לעשות?

דני בן 18 | כתב את השאלה ב-14/11/17 בשעה 16:12

שלום לכולם

לא יודע איך זה קרה אבל התאהבתי בידידה שלי שהיא גם אקסית של חבר טוב.
בזמן האחרון דיברנו ונפגשנו יותר ואולי בגלל זה.

ויש כמה דברים שמפריעים לי, אני לא רואה אותה הרבה כי אנחנו נפגשים רק פעם-פעמיים בשבוע (התגייסה), ופשוט זה הגיע למצב שאני ממש התחלתי להתגעגע אליה ורק מחכה לפגוש אותה

ועוד דבר זה שהיא בכלל אקסית של חבר אז אם נגיד אני אהיה איתה - זה מצב בכלל לא נעים, אני לא רוצה לתקוע לו סכין בגב. אני חושב על עצמי במקומו וזה בכלל לא נעים.
למרות שבלי קשר הפרידה שלהם לא הייתה מגעילה או משו כזה.

אז גם מצד אחד קשה לי להאמין שיהיה בינינו משהו בגלל שהיא אקסית של חבר טוב שלי, וגם בגלל זה, זה פשוט משגע אותי שהתחלתי להרגיש כלפיה רגשות.

לא נעים לי מהחבר, הגעגוע לידידה הזאת קשה ואני לא יודע מה לעשות.
הייתי רוצה להיות איתה, אבל לא נעים לי מהחבר וזה ממש לתקוע סכין בגב, וגם אני לא רוצה לספר לה מה אני מרגיש כלפיה - לא רוצה שהקשר שלנו ייפסק.

בנוסף לזה אני מתגייס רק עוד כמה חודשים ורוב החברים כבר התחילו את החיים שלהם ואני מרגיש די לבד מבחינה הזאת. אמנם אני עובד אבל אני מרגיש שהזמן מתבזבז ולא מוצא את עצמי.

לא סגור על עצמי ולא יודע כבר מה לעשות.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"