מתחם הייעוץ של לוינסקי

שאלה 193766
אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

הדביק אותי במחלת מין. הוא בגד בי?

אנונימית בת 18 | כתבה את השאלה ב-14/11/17 בשעה 12:21

יש לי חבר כבר שנה והוא פשוט גבר מדהים. התגשמות חלומה של כל אישה... באמת מושלם.
אנחנו גרים יחד ובחודש האחרון הוא התנהג מוזר... הסתגר והיה מצוברח כל הזמן, לא ישן בלילה ונראה בדיכאון... למרות כל הניסיונות שלי הוא לא הסכים לדבר על מה שעובר עליו.
בשבוע שעבר הוא ביקש עם דמעות בעיניים שנשב לשיחה, הוא סיפר לי שגילו לו מחלת מין... ואין לו מושג מאיפה זה הגיע. זו מחלה שנמצאת ופוגעת בעור, הוא קיבל את זה קשה יותר ואצלי זה התבטא בסך הכל באדמומיות, גירודים ורגישות של המקום, עד אותה שיחה הייתי בטוחה שזה מטיפולי הלייזר שאני עושה... הור נשבע לי שהוא לא יודע מאיפה זה הגיע, שהוא פחד לספר לי כדי שלא אחשוב שבגד בי... חשוב לציין שהוא הגבר היחיד ששכבתי איתו או קיימתי כל סוג אחר של מין בכל חיי... לפי מה שהוא אומר הרופא אמר לו שזה יכול להיות ממישהי שהיה איתה בעבר או מזיהום אחר.... האם אפשר לקבל מחלת מין ללא מין? ובאזור של איבר המין?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"